ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα"

Σεβασμός για τον πρωταθλητή Ελλάδας, τον Θρύλο, μια ομάδα με συνεχή παρουσία στη φάση των ομίλων του Champions League από την πλευρά της Χαποέλ Μπερ Σεβά. Κάτι που φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου των πρωταθλητών Ισραήλ, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Μπαράκ Μπακχάρ.

Ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού τόνισε αρχικά ότι "Η ομάδα μου έχει την ποιότητα να σταθεί με αξιοπρέπεια. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για τον Ολυμπιακό, είναι γνωστή ομάδα. Έχω πίστη και πρέπει να προσπαθήσουμε. Δε θα σας αποκαλύψω πως θα αγωνιστούμε αύριο, από τώρα. Η ομάδα μου μπορεί να προσαρμόσει το στιλ της ανάλογα με τον αντίπαλο που έχουμε. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ό,τι βγει".

Συνέχισε εξηγώντας πως "Δεν πρόκειται να επηρεαστεί ο Ολυμπιακός από τις ελλείψεις. Η ελληνική ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες. Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα για να περάσουμε την ώρα μας. Έχουμε απέναντι μας μια μεγάλη ομάδα, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100% για ν’ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα".

Σε ό,τι αφορά όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, τα θέματα που άναψαν… φωτιές στην Μπερ Σεβά, ο προπονητής της εξήγησε ότι "Δε θέλω ν’ αναφερθώ σε θέματα που έχουν να κάνουν μ’ ένα συγκεκριμένο παίκτη, θέλω να είμαστε αφοσιωμένοι στον αγώνα. Τίποτε δεν μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Σπουδαίος αντίπαλος"

    Ο αρχηγός της Χαποέλ, Ελιανίβ Μπαρντά, αναφέρθηκε στη δυναμική του Ολυμπιακού.

  • "Παθιασμένοι για σκορ πρόκρισης"

    Ξεκάθαρος ο Βίκτορ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι καλός ανασταλτικά. Και πως πρέπει να βάλει όσα περισσότερα γκολ μπορεί.

  • "Κατάλληλα προετοιμασμένοι"

    Ο Τσόρι εξέφρασε την πεποίθησή του πώς ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει για να πετύχει το στόχο του.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ