ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν αναμονή της άφιξης του Μεντιλίμπαρ...

Εν αναμονή της άφιξης του Μεντιλίμπαρ...

Σε… ρυθμούς Xοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κινούνται στον Ολυμπιακό! Ο Ισπανός έρχεται σήμερα στη χώρα μας για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού για πολύ μικρό διάστημα, το οποίο ήταν ανεπιτυχέστατο.

Ο Βάσκος τεχνικός είναι αυτός που θα αναλάβει να βγάλει την ομάδα του Πειραιά από την κρίση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και να πάρει τα αποτελέσματα που έχει ανάγκη τόσο για να συνεχίσει στην Ευρώπη όσο και για να κατακτήσει τον τίτλο στην Ελλάδα.

Ο πολύπειρος τεχνικός έρχεται ήδη ενημερωμένος για όλα τα ζητήματα της ομάδας από τον τεχνικό διευθυντή των ερυθρολεύκων, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, άρα και έτοιμος για να πιάσει δουλειά. 

Φτάνει λοιπόν, σήμερα στην Αθήνα κ ια θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια θα μεταβεί στο «Γ.Καραϊσκάκης», προκειμένου να δει από κοντά την νέα του ομάδα στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (17:30) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague.

Έτσι από την Κυριακή ο Μεντιλιμπάρ θα σηκώσει… μανίκια μιας και ακολουθεί την Πέμπτη (15/2) το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού κόντρα στην Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκης, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ