ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με ένα Καραϊσκάκη «ηφαίστειο» όλα τα μπορεί!

Με ένα Καραϊσκάκη «ηφαίστειο» όλα τα μπορεί!

Απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ανάγκη, από… κάθε άλλη φορά, τον 12ο παίκτη του! Απόψε ο λαός του Θρύλου θα είναι τρομερά καταλυτικό απέναντι στην Φερεντσβάρος! Απόψε ο 12ος παίκτης στο Καραϊσκάκη θα πρέπει να παίξει ΜΕΓΑΛΗ μπάλα! Με 30.000+ κόσμο στο γήπεδο ο Θρύλος, θα έχει την ώθηση, την οποία χρειάζεται.

Η εξέδρα και η ομάδα έχουν μια ιδιαίτερη σύνδεση. Μία σχέση την οποία αν δεν τη ζήσεις από μέσα, είτε ως φίλαθλος, είτε ως αθλητής, δεν μπορείς να την καταλάβεις. Η σχέση του Ολυμπιακού με τον κόσμο του είναι κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Κάτι πραγματικά μαγικά. Εξ ου και το σύστημα… «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό»… Έτσι είναι και αυτή η σχέση… Έτσι είναι η επαφή που έχει ο Θρύλος, με τον λαό του. Και ο οποίος απόψε το βράδυ καλείται να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα, να κάνει εκείνη αυτό που μπορεί. Αυτό που πρέπει…

Μετά από καιρό ξανά ο Θρύλος με τον λαό του στο πλευρό του. Μετά από… πολύ καιρό. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι η επιστροφή γίνεται εδώ, σε ένα τέτοιο ματς. Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, κατά την οποία κρίνεται πρόκριση… Ο Θρύλος θα έχει ξανά στο πλευρό του, απόψε, τη δύναμή του. Το λέει και ο ύμνος του. Και όπως ο πύρινος κόσμος του Ολυμπιακού, δεν λυγά ποτέ, έτσι δεν πρέπει απόψε να λυγίσει και η ομάδα, αλλά να προχωρήσει μπροστά δυνατά και να πάρει την πρόκριση που δικαιούται!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ