ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να διευρύνει το σερί του

Να διευρύνει το σερί του

Την 11η νίκη του σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος θέλει απόψε (19:30 LIVE στο redking.gr) ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο κεκλεισμένων των θυρών "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Θρύλος, μετά την ήττα του στο Μόναχο από την Μπάγερν για το Champions League και τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, το περασμένο Σάββατο ελέω της "τρομοκρατίας" από τους οπαδούς των γηπεδούχων, ετοιμάζεται να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετράει 7 σερί νίκες στο Φάληρο επί της ομάδας της Αρκαδίας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, εφόσον κατακτήσει το "τρίποντο" και σήμερα, θα ισοφαρίσει το θρυλικό ρεκόρ που κρατάει η ομάδα του Μπούκοβι από την δεκαετία του '60. Βέβαια, σε περίπτωση που κατακυρωθεί -όπως πρέπει βάσει κανονισμού- στον Ολυμπιακό και το παιχνίδι, που δεν διεξήχθη στις 21/11, με τον ΠΑΟ, τότε αυτομάτως οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα θα έχουν γράψει ιστορία κάνοντας το 12x12, στο καλύτερο ξεκίνημα που θα έχει γίνει ποτέ από ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Οι "ερυθρόλευκοι" ωστόσο, θα στερηθούν την συμπαράσταση του... 12ου παίκτη τους, καθώς ο Ολυμπιακός θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά την τιμωρία του για το... καπνογόνο που είχε πέσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια (τότε που η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν είχε πάρει καν επισήμως εισιτηρία από τον σύλλογο της Ημαθίας, άρα δεν υπήρχε οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων!).

Ο Μάρκο Σίλβα, εξάλλου, δεν έχει αποφασίσει αν θα ξεκινήσει απόψε τον -προερχόμενο από τραυματισμό- Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες ή θα προτιμήσει τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος επίσης είχε μείνει εκτός βασικού σχήματος στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπάγερν στην "Allianz Arena",

Ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο, δεν θα έχει απόψε στην διάθεσή του τον Φελίπε Πάρντο, καθώς ο 25χρονος διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός 18άδας λόγω μιας ελαφράς σύσπασης στο γαστροκνήμιο του δεξιού του ποδιού και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η ενδεκάδα του Θρύλου

    Η ενδεκάδα του Θρύλου

    Μόλις δύο αλλαγές από τον Μάρκο Σίλβα στο ματς με τον Αστέρα, σε σχέση με την αναμέτρηση στο Μόναχο

  • Εξαιρετική παράδοση

    Εξαιρετική παράδοση

    Εφτά σερί νίκες κόντρα στον Αστέρα μετράει ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα στο Φάληρο

  • Καμία ανησυχία για Πάρντο

    Καμία ανησυχία για Πάρντο

    Για λόγους ξεκούρασης έμεινε εκτός αποστολής ο διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετικός

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ