ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να δείξει στη Μακάμπι τι σημαίνει Πειραιάς!

Να δείξει στη Μακάμπι τι σημαίνει Πειραιάς!

Να κάνει το πρώτο βήμα και να αποδείξει ότι το φαβορί στο ζευγάρι, θέλει ο Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα των «16» του Europa League, την Πέμπτη στον Πειραιά κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ισραηλινή ομάδα έρχεται ξανά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά από χρόνια και φυσικά είναι τελείως διαφορετικό και ο Θρύλος καλείται να της δείξει ποιο είναι το αφεντικό.

Το έχει ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν σε φάσεις νοκ-άουτ και θέλει να το κάνει άλλη μία. Θέλει να δείξει ότι είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και να γράψει ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Conference League.

Εννοείται πως τα πράγματα δεν είναι απλά και εύκολα για την ομάδα του Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Το αντίθετο. Έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και ο Θρύλος καλείται να σταθεί στο ύψος του και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης και μόνο με αυτό ασχολούνται. Τη δουλειά τους στο ελληνικό πρωτάθλημα θα την ολοκληρώσουν μετά, οπότε για την ώρα έχουν ρίξει όλο το βάρος στο παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο τους Ισραηλινούς

Και ο Θρύλος θέλει να κάνει... ντου στους Ισραηλινούς και να τους πάρει τον αέρα από την αρχή. Φυσικά, χρειάζεται ειδική διαχείριση και το γνωρίζουν όλοι στην ομάδα, αλλά πρέπει να γίνει η δουλειά από το πρώτο ματς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ