ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φενέρ: Mε λυτρωτή Μπατσουαγί πέρασε από την Τραπεζούντα!

Φενέρ: Mε λυτρωτή Μπατσουαγί πέρασε από την Τραπεζούντα!

Με... λυτρωτή τον Μπατσουαγί στο 87', η Φενέρμπαχτσε απέδρασε με σπουδαίο διπλό από την Τραπεζούντα (2-3) για την 30η αγωνιστική της τουρκικής Super League, παραμένοντας στο κατόπι της πρωτοπόρου, Γαλατάσαραϊ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League έκανε τα εύκολα-δύσκολα αλλά κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη στην πορεία του τουρκικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Ισμαίλ Καρτάλ, αφού, χάρη σε δύο πανέμορφα τέρματα του Φρεντ από ισάριθμες ασίστ του Τάντιτς στο 13' και το 45+4', προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο.

Ωστόσο το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την Φενέρ να δέχεται δύο γκολ από την ομάδα της Τραπεζούντας με το Μπάρντι (63') και το πέναλτι του Τρεζεγκέ (78') και στη συνέχεια το ματς έγινε ροντέο.  Στο 87’, ο Μίτσι Μπατσουαγί  έγινε ο λυτρωτής για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, καθώς μετά από «αναμπουμπούλα» στην περιοχή, έγινε αποδέκτης της μπάλας και σκόραρε από κοντά για το τελικό 2-3, το οποίο κράτησε ζωντανή την ομάδα του στην «μάχη» του τίτλου. Θυμίζουμε η Φενέρ είναι στην 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο, Γαλατά.

Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Οσάγι-Σάμουελ, Αζίζ (46' Οουστερφόλντε), Τζικού, Καντιόγλου, Γιουκσέκ, Φρεντ, Καχβετσί (90' Μουλντούρ), Σιμάνσκι (83' Μπατσουαγί), Τάντιτς, Τζέκο (83' Ντουρσούν)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ