ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πέντε «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται στη «μάχη» των Εθνικών Ομάδων!

Πέντε «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται στη «μάχη» των Εθνικών Ομάδων!

Έχουμε διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, όμως πολλοί παίκτες της ομάδας δεν ξεκουράζονται, καθώς εκπροσωπούν τις εθνικές τους ομάδες στις διοργανώσεις τους. Ο Ολυμπιακός έχει 9 διεθνείς παίκτες, σε Ευρώπη και Αφρική, σε επίπεδο Ανδρών και U21, οι οποίοι είναι οι Ελ Κααμπί (Μαρόκο), Μασούρας, Πασχαλάκης, Ρέτσος (Ελλάδα), Κάρμο (Άνγκολα), Καμπράλ (Πράσινο Ακρωτήρι), Γιόβετιτς (Μαυροβούνιο), Τζολάκης (Ελλάδα Κ21) και Άμπι (Αγγλία Κ21).

Σήμερα, αγωνίζονται οι πέντε εξ’ αυτών με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Πιο συγκεκριμένα την αρχή κάνει ο Στέφαν Γιόβετιτς με το Μαυροβούνιο στις 19:00, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στην Ποντγκόριτσα την Λευκορωσία. Δύο ώρες αργότερα, την σκυτάλη παίρνει ένας παίκτης που πρέπει να εγκλιματιστεί και να δώσει περισσότερα στην ομάδα. Ο λόγος για τον Καμπράλ, που με το Πράσινο Ακρωτήρι θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Γκουιάνα. Θυμίζουμε συμπαίκτης του εξτρέμ του Θρύλου στην εθνική ομάδα είναι και ο πρώην «ερυθρόλευκος» που αγωνίζεται στην Ανκαραγκουτσού.

Κλείνουμε, με την Εθνική μας Ομάδα και τους Πασχαλάκη, Ρέτσο και Μασούρα, η οποία υποδέχεται (21:45) στη Νέα Φιλαδέλφεια το Καζακστάν, για τα μπαράζ του Euro.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ