ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με «κόκκινο» καρέ η Εθνική Νέων

Με «κόκκινο» καρέ η Εθνική Νέων

Η Εθνική ομάδα Νέων, συνεχίζει το ταξίδι της στην Ευρώπη, αφού αντιμετωπίζει την Δανία για την 2η αγωνιστική, ενώ την Τρίτη υπάρχει και το τελευταίο ματς του ομίλου με αντίπαλο την Σερβία.

Σημειώνεται πως παρά την σπουδαία εμφάνισή της στο δεύτερο ημίχρονο, η εθνική Κ19 ηττήθηκε 2-1 από την Πορτογαλία στο Αβέιρο, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Elite Round του EURO 2024. Η ομάδα του Τάσου Θέου «άγγιξε» το… κάτι παραπάνω, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και τέθηκε ουσιαστικά νοκ-άουτ, αφού στην τελική φάση προκρίνεται μόνο ο πρώτος του ομίλου. Τον Ολυμπιακό που «σαρώνει» στο Youth League και έχει ήδη φτάσει μέχρι τη φάση των ημιτελικών της διοργάνωσης που θα κάνει σέντρα στην Ελβετία στις 19 Απριλίου, «εκπροσωπούν» οι Θεοφάνης Μπάκουλας, Αργύρης Λιατσικούρας, Αντώνης Παπακανέλλος και Μπάμπης Κωστούλας.

Υπογραμμίζεται πως στο άλλο ματς του ομίλου που έγινε, η Δανία νίκησε με 3-1 την Σερβία και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του γκρουπ. Οι επιλογές της «γαλανόλευκης» στο παιχνίδι με την Πορτογαλία ήταν: ΕΛΛΑΔΑ (Τάσος Θέος): Νικολακούλης, Γεωργιάδης, Αλεξίου, Φίλων (37΄ λ.τρ. Κάτρης), Δεληγιάννης, Μπάκουλας (88΄ Καλοσκάμης), Λιατσικούρας, Μαρούτσης (46΄ Γκούμας), Κοντονίκος (46΄ Παπακανέλλος), Δεληανίδης (64΄ Μπ. Κωστούλας), Γκιτέρσος. Το γκολ της γαλανόλευκης» είχε σημειώσει ο Χρήστος Αλεξίου της Ίντερ, ο οποίος είχε έρθει και ως αντίπαλος της Κ19 του Ολυμπιακού, στο YouthLeague, στην Ελλάδα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ