ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι επόμενες προκλήσεις για την… επιστροφή!

Οι επόμενες προκλήσεις για την… επιστροφή!

Ο αγώνας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ανήκει στο παρελθόν. Μία βραδιά που ο Θρύλος έκανε για ακόμα μία φορά περήφανους εκατομμύρια ΓΑΥΡΟΥΣ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στου «8» του Conference League, μετά την τεράστια νίκη με 6-1! Πλέον, ο Ολυμπιακός κοιτά μόνο μπροστά. Οι Πειραιώτες έχουν ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα με συνεχόμενα και σημαντικά παιχνίδια, όμως μετράνε αντίστροφα για να επιστρέψουν στη δράση και να διεκδικήσουν τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει ρεπό την Κυριακή (24/3) και τη Δευτέρα (25/3), καθώς, «γεμίζουν τις μπαταρίες» πριν αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στην OPAP Arena για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει όλους τους παίκτες του ξεκούραστους ενόψει της «μάχης» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, στο οικογενειακό φιλικό, ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και τη δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων», ο Βάσκος κόουτς χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, όπως τους Κίνι, Ρίτσαρντς, Μπιανκόν, Βέζο, Ντόη, Ιμπόρα, Ναβάρο και Ελ Αραμπί. Φυσικά, δεν αγωνίστηκαν οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ορτέγγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Κααμπί. 

Στόχος των Πειραιωτών είναι να επιστρέψουν χωρίς προβλήματα και πανέτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ύστερα από τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ καλή ψυχολογία μετά τον θρίαμβο στη Σερβία και θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ