ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Europop: «Ο Μασούρας ο πιο επικίνδυνος των Ελλήνων»

Europop: «Ο Μασούρας ο πιο επικίνδυνος των Ελλήνων»

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που φοβάται σε πολύ μεγάλο βαθμό η ομάδα της Γεωργίας, στον αποψινό «τελικό», με φόντο τα τελικά του Euro.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «europop.ge» έγραψε: «Στην Ελλάδα αρέσει να επιτίθεται από τη δεξιά πτέρυγα. Εδώ παίζει ο Μασούρας, ο πιο επικίνδυνος επιθετικός του αντιπάλου, που μπορεί να διεισδύσει από τα πλάγια στο κέντρο. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε δύο ασίστ για γκολ και έξι φορές, έφερε τους συμπαίκτες του σε θέση βολή. Κόντρα στο Καζακστάν, η Ελλάδα έκανε σχεδόν τις μισές επιθέσεις της, το 48 τοις εκατό, από τα δεξιά»

Υπενθυμίζεται, πως ο Μασούρας είχε δύο ασίστ στο 5-0 επί του Καζακστάν, για το δεύτερο και το τρίτο γκολ της «γαλανόλευκης». Η παρουσία του 30χρονου winger με το εθνόσημο είναι σπουδαία, αφού ο Μασούρας αποτελεί τον πιο καθοριστικό παίκτη του Γκουστάβο Πογέτ, σύμφωνα με τους αριθμούς. Στη φάση των ομίλων, σκόραρε συνολικά τρεις φορές στα δύο ματς με το Γιβραλτάρ, ενώ πέτυχε και δύο ακόμα τέρματα με την Ιρλανδία, τόσο στο εντός έδρας 2-1, όσο και στο «διπλό» με 0-2. Δεν είναι τυχαίο πως στο γκρουπ, ήταν όχι μόνο ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ, αλλά και αυτός με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, αφού «μέτρησε» 570΄ και μόνον ο γκολκίπερ της «γαλανόλευκης», Οδυσσέας Βλαχοδήμος, έπαιξε παραπάνω.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ