ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Να αναπληρώσει τα λεπτά ο Γιόβετιτς»

«Να αναπληρώσει τα λεπτά ο Γιόβετιτς»

Ο Στέβαν Γιόβετιτς ήταν ο άνθρωπος που «χάρισε» τη νίκη στο Μαυροβούνιο απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία, με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Πάντως, το πιο χαρακτηριστικό, είναι πως σε σύγκριση με το προηγούμενο φιλικό ματς με αντίπαλο την Λευκορωσία εκτός έδρας (όπου είχε και ασίστ), ήταν ο μοναδικός παίκτης που ξεκίνησε βασικός, ενώ οι υπόλοιποι δέκα ποδοσφαιριστές, άλλαξαν! Η παρουσία του και στα δύο ματς στο αρχικό σχήμα πάντως, είχε εξήγηση, αφού το είπε πριν τη σέντρα του ματς και ο προπονητής του, Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Με τον Κροάτη προπονητή που διαδέχτηκε πρόσφατα τον Ραντούλοβιτς, να υπογραμμίζει μεταξύ άλλων πως: «Πριν έρθουμε στην Αττάλεια, είπα ότι όλοι θα έχουν μια ευκαιρία. Στον αγώνα με την Βόρεια Μακεδονία, θα υπάρχει μια εντελώς νέα ομάδα σε σχέση με τη Λευκορωσία, πιο συγκεκριμένα θα είναι δέκα νέοι παίκτες, ο μόνος που θα παίξει είναι ο Στέβαν Γιόβετιτς, γιατί θέλουμε να αναπληρώσουμε τα λεπτά που έχει στον Ολυμπιακό μέσω της Εθνικής ομάδας. Μέσα από αυτά τα φιλικά, ήθελα πάνω από όλα να γνωριστούμε καλά».

Πλέον ο Γιόβετιτς επιστρέφει στο Ρέντη, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ και να δώσει λύσεις τόσο στην «Opap Arena» με την ΑΕΚ, όσο και στα υπόλοιπα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ