ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός: Refuse to lose!

Ολυμπιακός: Refuse to lose!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, αυτοί είναι οι μάγκες του Γιώργου Μπαρτζώκα, κόντρα σε όλους και σε όλα!  Όταν όλοι πάνε εναντίον τους, όταν τα προκλητικά σφυρίγματα εκείνοι συνεχίζουν να βουλώνουν στόματα και να δείχνουν πόσα κιλά... καρύδια έχουν!

Στη γνωστή έδρα-καμίνι, με άσχημο ξεκίνημα, ανημποριά να πάρει ένα ριμπάουντ, έστω μια διεκδικήσιμη μπάλα. Με συζητήσιμα σφυρίγματα, κόντρα σε θεούς και δαίμονες οι Πειραιώτες έδειξαν μέσα στο Βελιγράδι ότι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα.

Πόσες ομάδες μπορούν να τουμπάρουν ένα ματς με αφετηρία το -13 του 30ού λεπτού μπροστά σε πλήθος 20.000 και με αντίπαλο μία ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς; Μόνο ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν πως έχουν αποκτήσει και πάλι την ταυτότητα «Refuse to lose». Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Παίζουν πάντα για τη νίκη και τις περισσότερες φορές καταφέρνουν να την πάρουν.

Η πρώτη αποστολή στο Σερβία στέφθηκε με επιτυχία, ακολουθεί η δεύτερη με τον Ερυθρό Αστέρα. Με τους… Σέρβους (Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ) του Ολυμπιακού, έτοιμους κι αυτούς να ριχτούν στην αδυσώπητη μάχη που τώρα μόλις φουντώνει.

Ο Ολυμπιακός έχει μέταλλο νικητή και καρδιά… λιονταριού! Με τον σημαντικό παράγοντα ΣΕΦ, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι το φαβορί για πρόκριση στο Final 4, ανεξαρτήτως αντιπάλου στα πλέι οφ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ