ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιτακτική ανάγκη το «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Επιτακτική ανάγκη το «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Eπιστροφή στη δράση με ματς «ζωής και θανάτου» και μι πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να δείξει και να αποδείξει πώς επέστρεψε για τα καλά. Και τι καλύτερο όταν έχει απέναντι την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, την ομάδα που θέλει να κοντράρει και να της πάρει το στέμμα για να ανέβει αυτός, ξανά, στην κορυφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν, λοιπόν, στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «φτιάχνει» και ψυχολογικά τους παίκτες.

Άλλωστε, το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια (31/3, 20:30), περιμένει και ο Ολυμπιακός καλείται να παρουσιάσει ανάλογη εικόνα με αυτήν που έχει δείξει στα στα προηγούμενα παιχνίδια, παίζοντας, φυσικά, με ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση, όπως έκανε και στα προηγούμενα ματς μακριά από το «σπίτι» του. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη οι «ερυθρόλευκοι» είναι εντυπωσιακοί όταν αγωνίζονται μακριά από το σπίτι τους με τον Βάσκο στο τιμόνι. 1-4 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, 0-1 την Φερεντσβάρος στην Βουδαπέστη και άνετη πρόκριση, 1-2 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με ανατροπή, 1-6 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην μεγαλύτερη ανατροπή που έχει γίνει ποτέ στα Κύπελλα Ευρώπης.

Αυτά είναι τα ματς του Ολυμπιακού μακριά από την έδρα του με τον Μεντιλίμπαρ. Μπορεί να είναι τυχαίο, εξάλλου το δείγμα είναι μικρό, ωστόσο μπορεί και κάτι να είναι ένας οιωνός.

Στην ομάδα, λοιπόν, αφήνουν πίσω τα προηγούμενα αποτελέσματα και συγκεντρώνονται στην αναμέτρηση της OPAP Arena. Μία αναμέτρηση όλα τα... λεφτά για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε, έχουν πολλούς λόγους να θέλουν το «διπλό» στην έδρα της ΑΕΚ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ