ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H «ασυλία» σε Άμραμπατ και ο προκλητικός Γιουγκ

H «ασυλία» σε Άμραμπατ και ο προκλητικός Γιουγκ

Απίθανα πράγματα από τον Άμραμπατ, στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0. Ο Μαροκινός της ΑΕΚ εξέθεσε τον Σλοβένο διαιτητή Ματέι Γιουγκ. Ειδικότερα τον ξεφτίλισε σε έξι περιπτώσεις, καθώς σε καμία από αυτές δεν έδειξε κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ, ενώ στο 53' έπρεπε να τον αποβάλει! Τόση ασυλία δεν έχει προηγούμενο και είναι κουρέλιασμα του κανονισμού και πέρα από κάθε λογική που δεν τον έβγαλε από το ματς, με αποτέλεσμα ο Αλμέιδα να εκθέσει τον ρέφερι, καθώς τον έκανε αλλαγή στο 70'.

Αναλυτικά:

-31': Ήταν το πρώτο... χτύπημα του Άμραμπατ, καθώς ο παίκτης της ΑΕΚ έσπρωξε τον Ποντένσε, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο χορτάρι. Ετσι η ΑΕΚ γλίτωσε υποσχόμενη επίθεση του Ολυμπιακού και ο Μαροκινός δεν είδε την κίτρινη.

-37': Είναι η δεύτερη που περίπτωση που ο Γιουγκ «έπνιξε» κίτρινη στον Αμραμπατ. Αυτή τη φορά έσπρωξε τον Τσικίνιο από πίσω και ανέκοψε μια ακόμη υποσχόμενη επίθεση.  

-53': Εδώ, ο Άμραμπατ ξέφυγε. Αγκωνιά και δυο ακόμη χτυπήματα σε βάρος του Κάρμο, ενώ έβγαλε και σέντρα μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού! Ούτε φάουλ σφύριξε ο Γιουγκ, ενώ έπρεπε να τον αποβάλει.

-55': Ορισμός του κανονισμού ήταν η κίτρινη κάρτα για θέατρο στη βουτιά του Αμραμπατ για να πάρει πέναλτι.

-67': Έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα ο Άμραμπατ, επειδή χτύπησε στο πρόσωπο τον Ποντένσε. Δεν έχει σημασία που ο Γιουγκ άφησε πλεονέκτημα, έπρεπε να τον «κιτρινίσει» στην επόμενη διακοπή.

-Στη συνέχεια του πλεονεκτήματος, στο ίδιο λεπτό (67') έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ, καθώς ο Άμραμπατ έσπρωξε τον Τσικίνιο και τον έριξε στο έδαφος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ