ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον... ουρανό η πίστη και η ψυχολογία ενόψει Φενέρ!

Στον... ουρανό η πίστη και η ψυχολογία ενόψει Φενέρ!

Ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτος κυρίαρχος στη Λαμία. Δεν άφησε την ομάδα του Βόκολου να πάρει ανάσα, παρότι παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα. Από το ξεκίνημα οι Πειραιώτες κάθισαν στη θέση του οδηγού κι έφτασαν σε μια επιβλητική και συνάμα πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια να προσεγγίσουν ξανά την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους άλλη μια καλή εμφάνιση, με την οποία επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Στο κατάλληλο σημείο, πριν τα δύο κομβικά και συνάμα ιστορικά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Παράλληλα, βρίσκονται μπροστά σε ένα φινάλε πρόκληση. Διότι η σεζόν έχει δεδομένα 8 παιχνίδια, τα οποία μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 11. Και, πλέον, όλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, αν το σκεφτεί κανείς. Τι χρειάζονται; Απλό είναι, αλλά σαφώς όχι και το πιο εύκολο πράγμα. Ψάχνει το 6/6 στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την ΑΕΚ με δύο γκολ διαφορά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αυτό το σενάριο, του δίνει πρωτάθλημα και δεν νοιάζεται για κανένα άλλο αποτέλεσμα. Αλλά, παιχνίδι με παιχνίδι. Το είχε πει ο Μεντιλίμπαρ, άλλωστε, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο ίδιος το γνωρίζει καλά, διότι έχει το DNA του μαχητή. Το έχει αποδείξει σε σχεδόν δύο μήνες στους Πειραιώτες. Δεδομένα, πάντως, θα το παλέψουν οι… καμικάζι του «στρατηγού» και όπου βγει.

Έγινε, όμως, μια καλή διαχείριση από τον Βάσκο τεχνικό, μπόρεσε να βγάλει και να ξεκουράσει και άλλους βασικούς του, που δεδομένα θα χρειαστούν την Πέμπτη κόντρα στους Τούρκους στο Καραϊσκάκη. Πως να μην χαίρεται ο προπονητής του Ολυμπιακού; Ξέρει πως θα αφοσιωθεί στα δύο ματς με την Φενέρ, δεν έχει ματς πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα (όπως και ο ΠΑΟΚ). Είναι ημέρες που ανήκουν στην Ευρώπη, στο όνειρο που θέλει να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός σε μια πολύ περίεργη χρονιά της ιστορίας του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ