ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σπουδαία διάκριση για Ελ Κααμπί! (video)

Σπουδαία διάκριση για Ελ Κααμπί! (video)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έλειψε από τον Ολυμπιακό, ολόκληρο τον Ιανουάριο, καθώς ήταν στην Ακτή Ελεφαντοστού, συμμετέχοντας με την Εθνική Μαρόκου στο Copa Africa. Η επιστροφή του Μαροκινού στον Θρύλο, ωστόσο, ήταν με το «πόδι» στο «γκάζι». Και αυτό, διότι ο διεθνής επιθετικός των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι «on fire».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα τελευταία ματς των Πειραιωτών, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ελ Κααμπί μετράει 15 γκολ, επίδοση εντυπωσιακή.

Τελευταία φορά στην Ευρώπη, ο 30χρονος φορ σκόραρε στη ρεβάνς των «16» του Conference League στη Σερβία, κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και μάλιστα, πέτυχε δύο γκολ (και τι γκολ το δεύτερο, ψαλιδάκι), οδηγώντας την ομάδα του Πειραιά σε μία ιστορική ανατροπή-πρόκριση στους «8».

Όπως είναι λογικό, η UEFA κινείται αυτές τις ημέρες σε... ρυθμούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς, τόσο το Champions League, όσο και το Europa, βρίσκονται στη φάση των «8».

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, η Ομοσπονδία παρουσίασε τους 4 παίκτες «κλειδιά» που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς στα προημιτελικά του Conference, συμπεριλαμβάνοντας και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί!

Μια σημαντική, αλλά και τιμητική διάκριση για τον Μαροκινό φορ των «ερυθρόλευκων», ο οποίος στα 4 ματς του στον θεσμό φέτος μετράει 5 τέρματα!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ