ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ!

Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός μπροστά σε μία ακόμη μεγάλη πρόκληση, μία ακόμη τεράστια ευρωπαϊκή βραδιά. Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ! Ο Θρύλος, λοιπόν, ρίχνεται στη «μάχη» της φάσης των «8» του Conference League.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (11/4) το βράδυ (19:45), οι «ερυθρόλευκοι», με έξτρα «όπλο» τον «πύρινό» τους κόσμο, δίνουν ένα ιστορικό «ραντεβού» με την Φενέρμπαχτσε, την οποία υποδέχονται στο κατάμεστο -και «καυτό» όπως αναμένεται- «Γ. Καραϊσκάκης», για τον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, με στόχο το βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά!

Οι Πειραιώτες, που αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους μήνα Απρίλιο στην Ευρώπη, φιλοξενούν στο «κάστρο» τους μία πολύ ισχυρή ομάδα, με μεγάλη χρηματιστηριακή αξία, για την προημιτελική φάση του Conference League.

Μάλιστα, στο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς με την Φενέρ στον Ναό, ο Ολυμπιακός, πέραν του κόσμου του, θα έχει ως σύμμαχο και την... παράδοση. Και αυτό, διότι στην -έως τώρα- ευρωπαϊκή τους ιστορία, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν χάσει ποτέ εντός έδρας από τουρκική ομάδα! Συνολικά, σε 13 ματς με Τούρκους στα Κύπελλα Ευρώπης, οι Πειραιώτες μετρούν επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ εντός έδρας, είναι αήττητοι (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες).

Ο Θρύλος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, το τελευταία διάστημα, κάτι που αποδεικνύει τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Γενικότερα, με τον Μεντιλίμπαρ στο «τιμόνι» τους, οι Πειραιώτες παρουσιάζουν ολοένα και καλύτερο πρόσωπο, κάτι που είναι αποφασισμένοι να δείξουν και αύριο βράδυ, στον μεγάλο ευρωπαϊκό προημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε στον Ναό, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με «φόντο» τη ρεβάνς της άλλης Πέμπτης (18/4) στην Κωνσταντινούπολη και το «όνειρο τρελό».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ