ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να τα... ξανάπουν και για την άλλη Κυριακή!

Να τα... ξανάπουν και για την άλλη Κυριακή!

Άρης και ΑΕΚ… τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε σε κοινή θέα, με τις ευλογίες της ΕΠΟ και τη νομιμοποίηση του Γιάννη Παπαδόπουλου και το αποτέλεσμα έγραψε μόνο 2-0.

Οι καλές σχέσεις του Καρυπίδη με την ομάδα του «επενδυτή» φάνηκαν ξανά, άλλωστε είναι πολύ γνωστές, παρότι θέλουν να το κρύψουν και φάνηκαν και στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα παιχνίδι που σήκωσε πολύ σκόνη, λόγω της περιβόητης συνάντησης των Καρυπίδη, Γιαννάκη Παπαδόπουλο, και τον σύμβουλο της ΕΠΟ Παναγιώτη Διακοφώτη στο μαγαζί OPUS στην Γλυφάδα, αποδείχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο μέσα στο γήπεδο.

Το φοβερό της υπόθεσης απόψε στην ΟPAP Arena, μάλιστα, είναι πως ο Γιαννάκης παρακολουθούσε όλο το ματς, πρώτη σειρά, ακριβώς πίσω από τον πάγκο του Αρη και σε απόσταση μερικών μέτρων από τον Καρυπίδη… Σε... απόσταση ανάσας οι αχώριστοι φίλοι…

Αφού, λοιπόν έγινε η δουλειά και απόψε χωρίς να… ιδρώσει αυτί, έχοντας και «μεζούρα» διαιτητή, και ήταν από παντού καλυμμένο το ματς. Οι αχώριστοι φίλοι θα πιουν ξανά καφέ, -αφού πήγε καλά ο πρώτος- για να κανονίσουν τι θα «μαγειρέψουν» για το ματς της άλλης Κυριακής στο Χαριλάου, στο Άρης-ΑΕΚ. Πάντως, δεν πρέπει να παραλείψουν να καλέσουν στην συνάντηση τους και τον Παναγιώτη Διακοφώτη της ΕΠΟ, που πάει με όλα σαν το… γνωστό αναψυκτικό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ