ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Με την Ναντ όπως με την Λανς»

«Με την Ναντ όπως με την Λανς»

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ναντ Κ19, παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό Κ19, για τα ημιτελικά του Youth League, την Παρασκευή. Οι «ερυθρόλευκοι» που «πετάνε» αύριο για την Ελβετία όπου και θα διεξαχθεί το Final 4, θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα που επικράτησε την Κυριακή με 2-1 εκτός έδρας της Λοριάν, για το πρωτάθλημα Κ19 της Γαλλίας. Έτσι την «έριξε» και από την κορυφή της βαθμολογίας και η αντίπαλος του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον εκεί. Η Λοριάν νίκαγε με 1-0, αλλά η Ναντ σκόραρε στο 87 και στις καθυστερήσεις με Γκουιρασί και Τουρέ!

Ναντ: Le Duigou - Philippe, Dugard, Mwemba, Koumous (then Chauvin 62') - Guirassy, Deuff (then Sylla 75'), Assoumani (then Djonda 62'), Nzita Bengo - Mafoumi M'Badinga, Le Toux (then Toure 62').

Μάλιστα, στο σάιτ της UEFA, φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή της Κ19, Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που τιμωρήθηκε στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου (και ανέλαβε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης) ο οποίος υπογράμμισε: «Είχαμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τη Λανς πριν από τη Νάντ, οπότε έχουμε αντιμετωπίσει μια ομάδα από το πρωτάθλημά της στο παρελθόν και ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Αυτή η ομάδα είναι πολύ αθλητική και ξέρει πώς να παίζει ώριμα και ανταγωνιστικά».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ