ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μήνυμα που έστειλε ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός!

Το μήνυμα που έστειλε ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός!

Πριν από 20 χρόνια η εθνική Ελλάδας κατέκτησε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ιστορίας. Είκοσι χρόνια αργότερα, η ομάδα νέων του Ολυμπιακού κατέκτησε το Youth League της ΟΥΕΦΑ, δηλαδή το Champions League νέων στον βασιλιά των σπορ! Πρόκειται για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο ελληνικού συλλόγου στο ποδόσφαιρο.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτοί οι δύο τίτλοι αποτελούν τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ένα επίτευγμα σε εθνικό επίπεδο και το άλλο σε διασυλλογικό.

Κανένας άλλος σύλλογος δεν έχει να αντιτάξει το παραμικρό σε επίπεδο ευρωπαϊκού τίτλου, ούτε στους άνδρες, ούτε στις γυναίκες, ούτε στους νέους. Το μόνο που επικαλούνται, είναι κάποιες μεμονωμένες «πορείες» προ δεκαετιών.

Πλέον όμως, το ελληνικό ποδόσφαιρο δικαιούται να υπερηφανεύεται την κατάκτηση του Youth League. Και αυτό είναι επίτευγμα του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης, του Ολυμπιακού.

Πλέον, δίπλα στα θρυλικά επιτεύγματα του ανδρικού τμήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπάρχει και ο φωτεινός φάρος του Τσάμπιονς Λιγκ νέων που θα φωτίζει για πάντα το ελληνικό ποδόσφαιρο!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ