ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διπλό στο «Βικελίδης» Ολυμπιακέ!

Διπλό στο «Βικελίδης» Ολυμπιακέ!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν σταματά να… «κουράζει» λέγοντας πως έχει πίστη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και αν στην αρχή οι δηλώσεις του φάνταζαν υπερβολικές, ο τρόπος που παίζει ο Ολυμπιακός και οι τρεις σερί νίκες που έχει πάρει στα πλέι οφ της Super League έχουν φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», παικτών και οπαδών.

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου πλέον το πιστεύουν, έστω και αν δεν το λένε δυνατά, γνωρίζοντας πως δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά τους πόδια, αλλά και από τα αποτελέσματα των αντιπάλων, όπως και τα «μπλόκα»« που μπορεί να βρουν μπροστά τους σε αυτήν τους την προσπάθεια.

Τα… παρεάκια έχουν πιει το καφεδάκι τους και έχουν κάνει τα κουμάντα τους.

Αλλά έχουν γνώσει η φύλακες και εν προκειμένω ο Βάσκος Στρατηγός. Το σύνολο που έχει δημιουργήσει παίζει καλό ποδόσφαιρο, σε μεγάλα διαστήματα των αγώνων κυριαρχεί, δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει.

Αυτό πρέπει να κάνει και στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη την Τετάρτη (24/4, 19:30) κόντρα στον Αρη για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ, ώστε να μην επιτρέψει σε κανέναν να του στερήσει αυτό που του αξίζει. Τη νίκη, το διπλό στη Θεσσαλονίκη, κόντρα σε κάθε είδους εμπόδιο που μπορεί να του ορθώσουν.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει δουλέψει πολύ και στον τομέα της ψυχολογίας των παικτών του, τους προετοιμάζει με τέτοιον τρόπο ώστε να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι και να μην παρασύρονται από την όποια περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Εκείνοι τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο, για να έρθει το διπλό!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ