ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η παρακάμερα της πρόκρισης: Ομιλία Μαρινάκη και πάρτι στα αποδυτήρια! (video)

Η παρακάμερα της πρόκρισης: Ομιλία Μαρινάκη και πάρτι στα αποδυτήρια! (video)

Η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» στα ημιτελικά του Conference League θα μνημονεύεται για χρόνια στον Σύλλογο και στις τάξεις του κόσμου του Θρύλου και θα αποτελεί σημείο αναφοράς στην «ερυθρόλευκη» ιστορία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από την παρακάμερα που έχει καταγράψει με λεπτομέρειες από όσα συνέβησαν τη μαγική βραδιά πριν από μια εβδομάδα και πραγματικά ζωηρεύει ξανά – όχι πως πρόκειται να ξεθωριάσουν ποτέ – τις μνήμες από εκείνο το βράδυ: την ένταση του αγώνα, την κορύφωση στα πέναλτι, το πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια, τις αντιδράσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη και βέβαια την αποθεωτική υποδοχής της «ερυθρόλευκης» αποστολής στο «Ελ. Βενιζέλος».

«Σήμερα γράψαμε ιστορία. Γράψαμε ένα ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε σε ημιτελικούς ευρωπαϊκού Κυπέλλου και επίσης στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη ήταν η πρώτη φορά που είχαμε νίκη σε αυτή τη φάση.

Θέλω να σας συγχαρώ ακόμα και για σήμερα. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας και επίσης μία πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα, πρέπει να το παραδεχθούμε. Ειδικά όταν είχαμε τη μπάλα η ατμόσφαιρα ήταν καυτή.

Ξέρετε τι μου αρέσει σε αυτόν; (σ.σ. δείχνοντας τον Μεντιλίμπαρ). Τον ανανεώσαμε όταν χάσαμε 1-4 στο Καραϊσκάκη γιατί μας αρέσουν τα δύσκολα και μας αρέσει να κερδίζουμε σε δύσκολες συνθήκες» ανέφερε στην ομιλία του ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Απολαύστε υπεύθυνα:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ