ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάνει «πάρτι» με τους Άγγλους!

Κάνει «πάρτι» με τους Άγγλους!

Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα του Κώστα Φορτούνη τη φετινή σεζόν, σε σκοράρισμα και δημιουργία. Από εκεί και πέρα, ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός μπορεί να «εκτοξεύσει» ακόμα περισσότερο τα στατιστικά του, αφού υπάρχουν οι δύο αγώνες με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και τέσσερα ακόμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Μιλάμε για τους αγώνες με Λαμία και ΑΕΚ στο Φάληρο, αλλά και τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

 Πάντως, ο Μεντιλίμπαρ, έχει κάθε λόγο για να περιμένει πολλά από τον αρχηγό του θρύλου, στα δύο ματς με τους «χωριάτες». Και αυτό γιατί με τις αγγλικές ομάδες, έχει «χτίσει» μια «σπέσιαλ» παράδοση, με γκολ και ασίστ. Μόλις φέτος, ήταν ο παίκτης που με εξαιρετικό σουτ, άνοιξε το σκορ στο 2-1 με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ, στον αγώνα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Φυσικά, μεγάλα παιχνίδια είχε κάνει στο παρελθόν και με αντίπαλο την Μπέρνλι, σε προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ. Σκόραρε δύο τέρματα και έδωσε ισάριθμες ασίστ, απέναντι στην αγγλική ομάδα. Αξέχαστο επίσης είναι και το παιχνίδι στην έδρα της Άρσεναλ, σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε νίκη με 2-3, έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Πάρντο, ενώ «έφτιαξε» και με κόρνερ το αυτογκόλ του Οσπίνα. Έχει παίξει φυσικά απέναντι και σε άλλα αγγλικά κλαμπ, όπως η Σίτι και η Γούλβς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ