ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θέλει να δώσει περισσότερα ο Ρίτσαρντς

Θέλει να δώσει περισσότερα ο Ρίτσαρντς

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς είναι υγιής, έχοντας αφήσει οπίσω του τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν και αυτό του επιτρέπει να νιώθει καλά και να ανεβάζει όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότερο την απόδοσή του.

Κάτι που φαίνεται κάθε φορά που του δίνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τη δυνατότητα να αγωνιστεί, με τον 26χρονο Άγγλο  αριστερό μπακ να νιώθει έτοιμος να δώσει ακόμα περισσότερα.

Ο Ρίτσαρντς μίλησε πριν τον αγώνα με τη Λαμία τόσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και για το τι του ζητάει ο Βάσκος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγλος αμυντικός:

Για το πόσο εύκολο είναι το μυαλό να βρίσκεται στο ματς με την Λαμία: «Ξέρουμε πως έρχονται μεγάλα παιχνίδια αλλά πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι, προσπαθούμε λοιπόν να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτός είναι ο πιο καλός τρόπος να μένουμε συγκεντρωμένοι παρόλο που έρχονται μεγάλα και  συναρπαστικά παιχνίδια».

Για το τι ζητάει από αυτόν ο Μεντιλίμπαρ: «Θέλει να δίνουμε το 100%. Να δίνω πολύ ενέργεια στην αριστερή πλευρά, προσπαθώ να το κάνω στην άμυνα και στην επίθεση, να είμαι δυνατός στην άμυνα και να ανοίγω την επίθεση και γενικά να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Τώρα που είμαι υγιής ο προπονητής μπορεί να ζητήσει όσο περισσότερα γίνεται από εμένα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ