ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Καραπαπάς για Αλμέιδα και άτιτλο Παναθηναϊκό (photos)

Ο Καραπαπάς για Αλμέιδα και άτιτλο Παναθηναϊκό (photos)

Ο Ματίας Αλμέιδα γύρισε πολλά χρόνια πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής σε σκηνές απείρου κάλλους και πήγε στη σωρό που πανηγύριζαν οι άνθρωποι των γηπεδούχων και έσπρωχνε όποιον έβρισκε μπροστά του. Από όσα έδειξε η τηλεόραση φάνηκε να πιάνει από το λαιμό άτομο με διαπίστευση, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι αστυνομικός της αθλητικής βίας.

Mάλιστα, χθες, επίσης είδαμε, τον Άρη «άλωσε» τη Λεωφόρο (0-1) και έθεσε ουσιαστικά εκτός μάχης τίτλου τον θλιβερό Παναθηναϊκό του Τερίμ και έτσι οι «πράσινοι» έμειναν χωρίς πρωτάθλημα για 14η φορά.

Όπως ήταν λογικό, ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν χθες, μιλώντας για τον Αλμέιδα και την φερόμενη απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό σε δύο πολύ ιδιαίτερες αναρτήσεις γεμάτες νόημα.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις του:

«Φανταστείτε να είχε πιάσει ένας προπονητής του Ολυμπιακού από το λαιμό κάποιον. Τι θα είχαμε ακούσει! Μάλιστα, ο συγκεκριμένος (το θύμα) έχει και διαπίστευση αν βλέπω καλά στα πλάνα. Περιμένουμε με αγωνία τις εκθέσεις των παρατηρητών… Δύσκολη βραδιά να είσαι ΔΕΑΒ και Βρούτσης».

Εν συνεχεία στάθηκε στο Παναθηναϊκός – Άρης και τη φερόμενη απώλεια του πρωταθλήματος από τους «πράσινους», κάνοντας λόγο για «πέτρινα χρόνια». «Τα 9 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα τα δικά μας τα ονομάσατε πέτρινα χρόνια. Τα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα των άλλων θα τα ονομάσετε κάπως η… μπα;», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:

 

PHOTO GALLERY

Ο Καραπαπάς για Αλμέιδα και άτιτλο Παναθηναϊκό (photos)
Ο Καραπαπάς για Αλμέιδα και άτιτλο Παναθηναϊκό (photos)
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ