ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η εμπιστοσύνη στον Ιμπόρα

Η εμπιστοσύνη στον Ιμπόρα

Ο Βιθέντε Ιμπόρα «κουβαλάει» ένα πολύ μεγάλο βιογραφικό, με τέσσερις κατακτήσεις Γιουρόπα Λιγκ και είναι έτοιμος να προσθέσει μια ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό του. Να κατακτήσει και το Κόνφερενς Λιγκ και να έχει έτσι μια διάκριση τεράστιου επιπέδου, με τρεις ομάδες, αφού τρεις κατακτήσεις είχε με την Σεβίλλη και μια με την Βιγιαρεάλ σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση του Γιουρόπα.

Ο 36χρονος μέσος είναι κομβικός στο πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και η εμπειρία και η ηρεμία με την οποία δουλεύει στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι εντυπωσιακή. Μάλιστα, έχει ήδη 14 συμμετοχές και 544 αγωνιστικά λεπτά κάτω από τις οδηγίες του Βάσκου προπονητή και έχει παίξει σε περισσότερα παιχνίδια από ότι τον είχαν αξιοποιήσει οι τρεις προηγούμενοι προπονητές του Ολυμπιακού. Και λέμε τρεις γιατί σε ένα ματς είχε κοουτσάρει και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, που τον έβαλε αλλαγή για 19 λεπτά απέναντι στον ΟΦΗ.

Παράλληλα, τα… χειρότερα του πέρασε με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, αφού είχε μόλις μια πεντάλεπτη παρουσία στο κύπελλο, ενώ με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που ήταν «ενεργός», έπαιξε 566 λεπτά αλλά σε λιγότερους αγώνες (11). Συνοπτικά, με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο ο Ιμπόρα έχει παίξει σε 14 αγώνες, ενώ με τους τρεις προηγούμενους σε 13 περιπτώσεις! Κάτι που σίγουρα λέει πολλά για την εμπιστοσύνη του «Μέντι» στον συμπατριώτη του.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ