ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ιμπόρα: «Θέλω πολύ το Conference League με τον Ολυμπιακό»

Ιμπόρα: «Θέλω πολύ το Conference League με τον Ολυμπιακό»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έδωσε το σύνθημα για πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, στην «Opap Arena». Ο πολύπειρος Ισπανός μέσος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου στη σημερινή (8/5) συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης», μίλησε για τον αυριανό (9/5, 22:00) ιστορικό ημιτελικό της διοργάνωσης με την Άστον Βίλα και υπογράμμισε: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να γιορτάσουμε μαζί τους την πρόκριση, να μην παρασυρθούμε».

Αρχικά, ο Ισπανός χαφ των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Φυσικά και ναι (σ.σ. για το αν αντάλλαζε ένα Europa League για το Conference). Σημασία έχει, ότι θέλω να κερδίσω ένα τέτοιο τρόπαιο και όχι τι έχω πάρει μέχρι τώρα. Θέλω πολύ, γιατί θα είναι το πρώτο του συλλόγου και θέλω να το γιορτάσω μαζί του. Νομίζω, πως ούτε εμείς ξέρουμε πως θα παίξουν αυτοί, αλλά ούτε και για αυτοί για εμάς. Αυτό που ξέρω είναι, ότι ο αντίπαλος προπονητής θα έχει μελετήσει κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα. Έμαθα πολλά από τον Ουνάι Έμερι. Ένα από αυτά είναι, ότι για να φτάσεις τελικό, πρέπει να το θες παρά πολύ. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, όπως εμείς. Σημασία έχει να το θέλουμε περισσότερο παρέα με τον κόσμο μας. Νομίζω, πως ναι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το όπλο (σ.σ. τη δίψα του πρωτάρη). Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να γιορτάσουμε μαζί τους την πρόκριση».

Στη συνέχεια, ο μέσος των Πειραιωτών είπε: «Άλλο είναι το να παρασυρθείς, άλλο να σκέφτεσαι τον πρώτο αγώνα. Πρέπει να το σκεφτόμαστε, γιατί κάπως το καταφέραμε. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από το πρώτο λεπτό. Να είμαστε καλύτεροι, για να πάμε στον τελικό. Άλλο να παρασυρθείς, άλλο να σε ξεγελάσει η επιθυμία. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ένας παίκτης δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κίνητρο από το να παίξει ημιτελικό. Περισσότερο θα εστιάσει στις λεπτομέρειες (σ.σ. ο Έμερι και ο κάθε προπονητής). Θα ελέγξει τα πάντα και να προβλέψει ό,τι γίνει στον αγώνα. Θα εστιάσει στην τακτική. Όχι να εμψυχώσει την ομάδα. Είναι μια καλή ομάδα με ικανότητες, όπως και εμείς. Θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο από εμάς, για να τα καταφέρουν».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ