ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η τέταρτη παρουσία του Κάρμο με το «εθνόσημο»

Η τέταρτη παρουσία του Κάρμο με το «εθνόσημο»

Την τέταρτη του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Αγκόλας πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ο Νταβίντ Κάρμο, μετά το ντεμπούτο του στις 22 Μαρτίου και τις εμφανίσεις του με Κομόρες και Εσουατίνι που ακολούθησαν.

Ο 24χρονος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος ως γνωστόν ανήκει στην Πόρτο και οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να εξασφαλίσουν για μία ακόμη μία χρονιά το δανεισμό του ή ακόμα και την αγορά του. Ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στο ματς της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 με τοι Καμερούν, για την Αφρικανική ζώνη. Η Αγκόλα με το βαθμό που απέσπασε έφτασε στους 6, δύο πίσω από το πρωτοπόρο Καμερούν κι ένα από τις Λιβύη και Πράσινο Ακρωτήρι. Υπενθυμίζεται πως δύο συμμετοχές έκανε και με το Πράσινο Ακρωτήρι ο Καμπράλ που ήταν δανεικός στον Ολυμπιακό από την Σπόρτινγκ και δεν έχει μέλλον, παίζοντας για 62 λεπτά με το Καμερούν και για 76 λεπτά στον αγώνα με την Λιβύη, «μετρώντας» μια ήττα και μια νίκη αντίστοιχα.

Ο Κάρμο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που «άλλαξαν» την εικόνα του Ολυμπιακού ειδικότερα στο κέντρο της άμυνας στο δεύτερο «μισό» της σεζόν. Φυσικά για τον Παναγιώτη Ρέτσο αλλά και τους άλλους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας, ο υψηλόσωμος στόπερ ήταν ένας δάσκαλος και από την κοινή τους παρουσία μόνο κερδισμένοι βγήκαν.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ