ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κρίσιμο «σταυροδρόμι» για Ιμπόρα και Ολυμπιακό!

Κρίσιμο «σταυροδρόμι» για Ιμπόρα και Ολυμπιακό!

Ένα από τα πιο έντονα μεταγραφικά καλοκαίρια της ιστορίας του ζει ο Ολυμπιακός, με τις υποθέσεις που «καίνε» τους Πειραιώτες να μαίνονται σε πολλά διαφορετικά «μέτωπα». Πρώτο ρόλο, βεβαίως, έχουν οι ανανεώσεις των παικτών που αποτέλεσαν τον «κορμό» στη διαδρομή έως και την κατάκτηση του Conference League, μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μία εξ αυτών είναι του Ιμπόρα, με τα δεδομένα να αλλάζουν προς το καλύτερο και να ευνοούν τον Θρύλο. Παρά την εμπλοκή της Λεβάντε, στην οποία και ανήκει, η περίπτωση του Ισπανού αμυντικού χαφ δεν προχωρά για την Ισπανική ομάδα, λόγω….Financial Fair Play. Η «κλεψύδρα» αδειάζει και ο πολύπειρος μέσος δεν μπορεί να περιμένει άλλο, ειδικά όταν υπάρχει στη μέση ο Ολυμπιακός, με ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στις «πλάτες» του, αλλά και με την συμμετοχή στην League Phase του Europa League της ερχόμενης σεζόν «καπάρωμένη».

Τελεσίδικη απόφαση δεν υπάρχει, ωστόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υπολογίζει πολλά στον Ιμπόρα, ο οποίος ανέβασε «κατακόρυφα» την απόδοσή του και τις μετοχές του, από την έλευση του Βάσκου τεχνικού και έπειτα. Ο ένας στον άλλο φαίνεται ότι εμπνέουν σιγουριά, ενώ ο «Μέντι» χρειάζεται τα χαρακτηριστικά του συμπατριώτη του, όπως η κάλυψη χώρων, το ψηλό παιχνίδι, αλλά και τη σωματοδομή του, που βοηθά στο ανασταλτικό παιχνίδι της ομάδας.

Πέρυσι, κατέγραψε 30 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας 1.375 αγωνιστικά λεπτά και 1 γκολ. Όμως, ο Ιμπόρα αισιοδοξεί να αυξήσει τα νούμερά του την επόμενη σεζόν, αφού στον Πειραιά δείχνει να περνά καλά, σε ένα περιβάλλον που τον ωθεί να γίνεται συνεχώς καλύτερος. Όποτε, συγκρατημένη αισιοδοξία για τους «ερυθρόλευκους» και ελπίδα ότι το τέλος της ιστορίας θα τους ανταμείψει και η συνεργασία με τον Ιμπόρα θα συνεχιστεί!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ