ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πανζουρλισμός» ξανά για τον «μάγο»!

«Πανζουρλισμός» ξανά για τον «μάγο»!

Ο Ζιοβάνι, μετά από τα… μαγικά που έκανε στην πλατεία Κοραή, κατάφερε να «μαγέψει» και χθες, κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης -για την οικονομική ενίσχυση της Αχτίδας Αιγαίου- και μάλιστα επικράτησε ένας μικρός χαμός από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να δει από κοντά τον Βραζιλιάνο «Θεό».

Οι Ζιοβάνι, Λουτσιάνο, Μαυρογενίδης, Μπατίστα, Γραμμένος, Τοροσίδης, Τσιαντάκης, Καραταίδης, Βενετίδης, Γκούμας, Σάμαρης, Λεονάρντο, Μάντζιος, Λίμα, Φυλακούρης, Μπακογιάννης, Πλεύρης, Γεωργαμλής, Μανίκας και Τσαπόγας ήταν μόνο μερικά από τα διάσημα ονόματα, ενώ από το χώρο των καλλιτεχνών ήταν διαθέσιμοι οι Σεφερλής, Κιάμος, Ιακωβίδης, Φέρρης, Αδαμαντίδης, Πανταζής, Φραγκολιάς, Διονυσίου, Κουρκούλης, Δελαπόρτας, Σαμαράς, Κωνσταντάρας, Δασκουλίδης, Ίμβριος, Αρσενίου, Αϊβάζης, Snik, Mc Daddy, Μουρούτσος, BO, STAN, Δείξιμος, Βαλάσης, Σχίζας, Άγγελοπουλος (Ντάνος), Άγγελοπουλος Στ., Βαλάντης, Αρναούτογλου. Στο γήπεδο βέβαια ήταν και άλλοι άνθρωπο της οικογένειας του Ολυμπιακού, όπως ο παλαίμαχος αμυντικός Γιώργος Αμανατίδης, αλλά και ο Αντώνης Γλύκας, Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου Βετεράνων του θρύλου.

 Να σημειωθεί πως πριν από τη σέντρα του αγώνα, επικράτησε πανικός, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να «αγκαλιάζει» τον «Ζιο» και να θέλει να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του. Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν με μια φανέλα του Ζιοβάνι με το νούμερο «10» στην πλάτη και ζήτησαν να βάλει εκεί την υπογραφή του. Γενικότερα, άνθρωποι από κάθε ηλικία ήταν στο γήπεδο της Αργυρούπολης και σίγουρα οι παλιότεροι, είχαν πολλά να πουν στους νεότερους για αυτό τον βασιλιά της μπάλας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ