ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το σχόλιο του Γιόβετιτς

Το σχόλιο του Γιόβετιτς

Για τη διοργάνωση του Γιούρο που διεξάγεται στα γήπεδα της Γερμανίας, μίλησε ο Στέβαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος φορ που είναι πλέον ελεύθερος και δε θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό (με διάφορα σενάρια να κυκλοφορούν για το μέλλον του) επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Γενικά θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό, ειδικά τα παιχνίδια στην αρχή γιατί ήταν πιο… χαλαρά και αυτό έφερε περισσότερα γκολ. Φυσικά, όσο πλησιάζει το τέλος της διοργάνωσης, η πίεση στους συμμετέχοντες είναι μεγαλύτερη και γι' αυτό οι αγώνες έχουν λιγότερο ενδιαφέρον για παρακολούθηση».

Μάλιστα, ο Γιόβετιτς πέρα από τον χθεσινό πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Ισπανία και την Γαλλία, έκανε τις προβλέψεις του και για το δεύτερο παιχνίδι των «4», αυτό που διεξάγεται το βράδυ της Τετάρτης, ανάμεσα στην Ολλανδία του Κούμαν και την Αγγλία του Σάουθγκειτ.

«Μου αρέσει η Ολλανδία. Δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο από την Αγγλία στην πορεία του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, ενώ η Ολλανδία έχει παίξει έξοχα σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής», είπε ο έμπειρος φορ και κατέληξε: «Σίγουρα ανυπομονώ να δω το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ