ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακές εξηγήσεις από τον Μιχάλη Κουντούρη!

Ολυμπιακές εξηγήσεις από τον Μιχάλη Κουντούρη!

Είχε μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μιχάλη Κουντούρη κατά την επίσημη παρουσίαση του Πάουλο Μπέντο.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Μιχάλης Κουντούρης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αναλύοντας τα όσα διαδραματίστηκαν το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Ξεκινώντας με την παραδοχή ότι σίγουρα δεν ακούγεται καλά η αλλαγή 3 προπονητών σε 50 μέρες. Χωρίς υπεκφυγές και προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης που διαμορφώθηκε στο σύλλογο πριν και μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Η αναφορά στην αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα έπεισε και τους πλέον δύσπιστους για τις ευθύνες που είχε ο Ολυμπιακός. Το ίδιο ισχύει και για τους λόγους που επελέγη σε εκείνο το σημείο ο Βίκτορ Σάντσεθ. Η κριτική που άσκησε στον Ισπανό τεχνικό, σε καμία περίπτωση δεν συνιστά αποποίηση ευθυνών από την πλευρά της διοίκησης.

Αλλά αντίθετα αποτελεί την ανάλυση της διοίκησης για το έργο που παρουσίασε ο άνθρωπος που καθόταν στον πάγκο, το διάστημα εκείνο. Χειρισμοί που έφεραν τα αρνητικά αποτελέσματα με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Μιχάλης Κουντούρης συνέχισε την αναφορά του χωρίς να "κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του", τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα ήταν τραγικά για το σύλλογο, οικονομικά και όχι μόνο. Και στο σημείο εκείνο προχώρησε σε μια τοποθέτηση που δείχνει πολλά.

"Το χειρότερο όλων ήταν η απόδοση της ομάδας", είπε.  Αναμφίβολα ήταν μια από τις ατάκες που αποδεικνύουν πως στον Ολυμπιακό έχουν εισπράξει τα μηνύματα και γνωρίζουν καλά ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Αυτό που όλοι, τόσο ο κόσμος όσο και η διοίκηση, θέλουν να βλέπουν είναι ωραίο ποδόσφαιρο και μια ομάδα να μάχεται στον αγωνιστικό χώρο.

Στην αξιολόγηση λοιπόν της κατάστασης, πρώτη θέση καταλαμβάνει η αγωνιστική εικόνα, πράγμα που αφουγκράζεται προφανώς η διοίκηση. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό, αν αναλογιστείτε τι συμβαίνει και στις άλλες ομάδες.

Οι διοικήσεις των οποίων κρύβουν συνεχώς τα προβλήματα κάτω από το... χαλάκι και χρησιμοποιούν ως άλλοθι για τις αγωνιστικές τους αποτυχίες τον… Ολυμπιακό και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Διότι έτσι έχουν διαρκώς μια άλλη αιτία, από την πραγματική, για την αποτυχία τους!

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ανέλυσε τις κινήσεις που έγιναν μετά τον αποκλεισμό. Τη μεγάλη κίνηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προχωρήσει σε μια ακόμα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αυτή τη φορά βάζοντας το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Δηλώνοντας παρών με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Ούτε θα διαλύσει ο Ολυμπιακός, ούτε θα μπει σε ποδοσφαιρικό μνημόνιο όπως έχει συμβεί με τους άλλους.

Φυσικά δεν γινόταν να μην απευθυνθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού, τον οποίο κάλεσε να στηρίξει την ομάδα. Να την βοηθήσει να αλλάξει η ψυχολογία της και να δώσει τον απαραίτητο χρόνο στον προπονητή. Μήνυμα ενότητας, στήριξης και συσπείρωσης το οποίο πρέπει να λάβουν όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Και να το εφαρμόσουν πάνω από όλα!

Το καλύτερο μάλιστα το άφησε για το τέλος εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι η φετινή σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή. Επίλογος με αισιοδοξία για το μέλλον. Όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ