ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δουλειά, στήριξη, πρόκριση, ενίσχυση

Δουλειά, στήριξη, πρόκριση, ενίσχυση

Σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Όσο κρίσιμη, όμως, είναι η κατάσταση, άλλο τόσο ξεκάθαρη είναι. Ξεκάθαρη γιατί τα πράγματα που χρειάζονται σε πρώτο χρόνο είναι συγκεκριμένα.

Πρώτον, χρειάζεται σκληρή και σωστή δουλειά απ’ όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Βλέπετε, τα χρονικά περιθώρια για τα παιχνίδια με την Αρούκα και την έναρξη της Super League, είναι στενά. Γι’ αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και μεθοδική δουλειά από παίκτες και προπονητή.

Δεύτερον, η στήριξη του κόσμου (και όχι ο διχασμός) είναι το καλύτερο... γιατρικό για τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση είναι περίεργη και ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, να στηρίξει τους παίκτες και τον προπονητή και να... βάλει πλάτη με τη φωνή του και το χειροκρότημά του. Όπως κάνει, δηλαδή, όλα αυτά τα χρόνια. Άκρως απαραίτητο στοιχείο για την επόμενη μέρα με τον Πάουλο Μπέντο στο τιμόνι του Θρύλου.

Τρίτον, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα επαναφέρει την ηρεμία στον σύλλογο. Στοιχείο απαιτούμενο για να προχωρήσει στη συνέχεια. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, είμαστε ακόμα στις αρχές της σεζόν.

Τέταρτον, η ενίσχυση του ρόστερ. Δεν το βάζουμε τελευταίο, γιατί θεωρούμε σε σημασία πως είναι το τελευταίο που χρειάζεται. Το ιδανικό θα ήταν να είχαν γίνει μερικές προσθήκες πιο νωρίς, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω ό,τι έγινε και να κοιτάξει μπροστά. Η άμεση ενίσχυση του ρόστερ είναι αναγκαία. Όχι κυρίως για τα παιχνίδια με την Αρούκα (άλλωστε, τώρα, όσες μεταγραφές και να γίνουν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, μόνο μία αλλαγή θα μπορέσει να γίνει στη λίστα που έχει δηλώσει ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα δύο ματς των πλέι οφ του Europa League), αλλά για να μπορέσει να δουλέψει σωστά ο Πάουλο Μπέντο.

Το είπε, άλλωστε, ο Μιχάλης Κουντούρης, κατά την παρουσίαση του Πορτογάλου προπονητή: "Η διοίκηση θα είναι κοντά να στηρίξει τις επιλογές του προπονητή, σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό".

Ξεκάθαρα, λοιπόν, τα στοιχεία που χρειάζεται άμεσα ο πρωταθλητής Ελλάδας: Δουλειά, στήριξη, πρόκριση, ενίσχυση. Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό μας!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τους έχει από κοντά (video)

    Τους έχει από κοντά (video)

    Τα τετ α τετ με Φορτούνη, Ντομίνγκες, η ατάκα "μπράβο, παιδιά" στους πιτσιρικάδες, η φανταστική επέμβαση του Λεάλι και η γκολάρα του Καμπιάσο - Αυτά και πολλά άλλα στο βίντεο από τη χθεσινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ