ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχει φάει με το κουτάλι το Champions League!

Έχει φάει με το κουτάλι το Champions League!

Για όποιον έχει παρακολουθήσει την καριέρα του Μεχντί Ταρέμι, τα όσα έκανε μέσα σε λίγα λεπτά συμμετοχής το βράδυ του Σαββάτου στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, δεν προκάλεσαν και ιδιαίτερη εντύπωση. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που είναι θρύλος στο Ιράν και έχει σαρώσει στο σκοράρισμα σε συλλογικό επίπεδο, με 155 γκολ και 72 ασίστ, σε σύνολο 325 αναμετρήσεων. Μαγικά νούμερα από τον 33χρονο επιθετικό, που κατάφερε να κερδίσει ένα πέναλτι και να βάλει δύο γκολ στα λίγα λεπτά της πρώτης εμφάνισης του. Κάνοντας τον πάντα απαιτητικό κόσμο του Ολυμπιακού να φωνάξει με το «καλημέρα» το όνομα του ρυθμικά και να τον… φτιάξει ενόψει του αιωνίου ντέρμπι της Λεωφόρου που θα ακολουθήσει την επόμενη Κυριακή του αγώνα με την Πάφο, την προσεχή Τετάρτη. 

Ενδεικτικό και το «χτύπημα» της επίσημης ιστοσελίδας της FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκεί όπου ο διεθνής επιθετικός θα εκπροσωπήσει το Ιράν, το οποίο έχει ήδη σφραγίσει την παρουσία του στα γήπεδα της Αμερικής, του Καναδά και του Μεξικού το προσεχές καλοκαίρι. «Είναι μια μηχανή σκοραρίσματος» αναφέρθηκε στα social media της Παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με αφορμή τα δύο γκολ που σημείωσε στην Σούπερ Λιγκ.

 Σε ό,τι αφορά τώρα τον αγώνα με την Πάφο, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση… πηγαίνει στον Ιρανό φορ. Έντεκα συνολικά τέρματα έχει σκοράρει με τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Μεχντί Ταρέμι, ενώ έχει μοιράσει και δέκα ασίστ για τους συμπαίκτες του! Πλέον θέλει να ανοίξει λογαριασμό και με την ερυθρόλευκη φανέλα, με το παιχνίδι με την Πάφο να πλησιάζει, αλλά και επτά ακόμα ματς στη συνέχεια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ