ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ιδανικό ποδαρικό στο Κύπελλο με Ταρέμι!

Ιδανικό ποδαρικό στο Κύπελλο με Ταρέμι!

Έπαιξε όπως πρέπει και επέστρεψε στις νίκες! Ο Ολυμπιακός μπήκε με το… δεξί της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 2-1  του Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυριαρχικοί στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, έχοντας αρκετές ευκαιρίες και βρήκαν τα τέρματα που τους χάρισαν το πρώτο τρίποντο από τον Ταρέμι, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι, όπως και ο Νασιμέντο. Πλέον, οι Πειραιώτες επικεντρώνονται στο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό (27/9, 18:00).

 Mε πολλές αλλαγές κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

O Θρύλος μπήκε στη… μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός και αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μεντιλίμπαρ πραγματοποίησε αλλαγές. Κάτω από τα γκολπόστ ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος, ο Πασχαλάκης, στο κέντρο της άμυνας Μάνσα και Μπιανκόν, ενώ Καλογερόπουλος και Μπρούνο στα άκρα αυτής. Ο Γκαρθία ήταν ο ένας χαφ και ο Νασιμέντο ο άλλος, με τον Γιαζίτζι να βρίσκεται πιο μπροστά. Στα «φτερά» Πνευμονίδης και Καμπελά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ταρέμι.

Το πρώτο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μπει υψηλή ένταση στο παιχνίδι και να επιβάλλει τον ρυθμό του και το κατάφερε και ξόρκισε την κατάρα του πρώτου μέρους από νωρίς. Ο Θρύλος εν είχε σκοράρει στο πρώτο μέρος των τεσσάρων πρώτων αγώνων του στην φετινή Stoiximan Super League ούτε στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League, για να δώσει όμως τέλος στην... κατάρα με τα δύο γκολ του Ταρεμί. Αρχικά, στο 13’, ο Ιρανός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σίπσιτς και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Πέντε λεπτά μετά, ο Μπρούνο πρόλαβε τη μπάλα πριν βγει άουτ και την πέρασε στον Καμπελά. Ο Γάλλος έβγαλε καταπληκτική μπαλιά για τον Πνευμονίδη που ήταν εντός περιοχής και αριστερά. Ο μικρός γύρισε στο ύψος του πέναλτι εκεί που ήταν ο Ταρέμι και με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 0-2. Στη συνέχεια, του πρώτου μέρους, δεν άλλαξε κάτι το σημαντικό, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το καθαρό προβάδισμα του, με τους ερυθρόλευκους να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

 Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Θρύλος έχοντας κάβα το 0-2 από το πρώτο μέρος, μπήκε νωχελικά στο δεύτερο μέρος, αλλά ήταν κυνικός στις επιθέσεις του. Στο 47’, ο Γιαζίτζι βρέθηκε σε θέση βολής εντός περιοχής του Αστέρα και να κάνει το σουτ με το αριστερό, με τον Κακαδιάρη να μπλοκάρει. Οι Πειραιώτες χαλάρωσαν χωρίς λόγο και έδωσαν το δικαίωμα στον Αστέρα να ανέβει. Ο Εμμανουηλίδης απείλησε δις τον Ολυμπιακό μέσα σε λίγα λεπτά, με το δυνατό σουτ του από πλάγια θέση στο 65' να περνάει δίπλα από τη συμβολή των δοκών και το πλασέ του στο 67' να βρίσκει τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ. Ο Μεντιλίμπαρ θέλησε να φρεσκάρει την ενδεκάδα με τους Κοστίνια, Έσε και Ποντένσε να μπαίνουν στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός απείλησε μετά από ώρα, με τον Ελ Κααμπί να μπαίνει αλλαγή στο 77' και να αγγίζει το γκολ στο 80', με την κοντινή προβολή του να στέλνει τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κακαδιάρη. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Εμμανουηλίδης βρήκε χώρο εκτός περιοχής και έκανε το σουτ με το δεξί, για να νικήσει τον Πασχαλάκη για το τελικό 1-2.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ