ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Βατή η κλήρωση"

Ο Θόδωρος Γιαννίκος εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στη σημερινή κλήρωση του Europa League. Με τον Δ’ Αντιπρόεδρο των "ερυθρολεύκων" να κάνει δηλώσεις αναφορικά για την κλήρωση.

Σε ό,τι αφορά τους αντιπάλους που έπεσαν στο... δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας εξήγησε ότι "Είναι μία βατή κλήρωση. Δεν είναι κάτι το οποίο παρουσιάζει πολύ μεγάλες ομάδες με πολύ μεγάλες δυσκολίες. Δεν είναι και ασήμαντες ομάδες, είναι αρκετά σοβαρές ομάδες έχουν και καλή οργάνωση και καλή ιστορία. Είναι μία σοβαρή βατή κλήρωση. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο το οποίο θα πρέπει κάποιος να σημειώσει".

Για τους αντιπάλους στον όμιλο του Ολυμπιακού: "Ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά, είναι μία ελληνική ομάδα στην Κύπρο. Έχουμε επαφές και παρακολουθείτε το πρωτάθλημα της Κύπρου από πολλούς από εμάς. Το πρωτάθλημα του Καζακστάν δεν νομίζω ότι το παρακολουθεί κανένας από εμάς, αλλά νομίζω ότι είναι ευκαιρία να το μάθουμε".

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει χρόνο να βελτιωθεί και να ενισχυθεί μέχρι την έναρξη των ομίλων: "Έχουμε και χρόνο και δυνατότητες".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ