ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ανάλυση της Γιούνγκ Μπόις

Η ανάλυση της Γιούνγκ Μπόις

Η ομάδα της Βέρνης τερμάτισε δεύτερη πέρσι στην Ελβετία και βρέθηκε στα προκριματικά του Champions League. Έκανε μια τεράστια πρόκριση και μετά... κατέρρευσε. Κοινώς είναι μια ομάδα για το καλύτερο και το χειρότερο, κάτι που σημαίνει ότι απαιτείται να δείξει ο Θρύλος μεγάλη προσοχή.

Η Γιούνγκ Μπόις απέκλεισε στον 3ο προκριματικό γύρο τη Σαχτάρ Ντονέτσκ. Ήττα 2-0 στην Ουκρανία, το γύρισε στο "Σταντ ντε Σουίς" με ανάλογο σκορ, έστειλε το ματς στην παράταση και στα πέναλτι απέκλεισε την ουκρανική ομάδα. Στα πλέι οφ, όμως, δεν κατάφερε να προβάλλει καν αντίσταση στην Γκλάνταμπχ. Ήττα 3-1 εντός και 6-1 εκτός έδρας και με συνολικό σκορ 9-2, βρέθηκε στο Europa League.

Οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι ήταν κυρίως νεαρών παικτών. Ο παίκτης που ξεχωρίζει ως όνομα είναι ο Μίραλεμ Σουλεϊμάνι, ο Σέρβος αριστερός εξτρέμ, αλλά δεν έχει "πιάσει" στην ομάδα της Βέρνης. Με αρκετούς παίκτες της Γιούνγκ Μπόις να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ως ομάδα έχει να κατακτήσει έναν τίτλο από το 1986-87, όταν και πήρε το ελβετικό κύπελλο, ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν 1985-86 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Ελβετίας.

Στον πάγκο του συλλόγου από τη Βέρνη είναι ο Άντι Χούτερ, ο Αυστριακός τεχνικός που έχει δουλέψει στην πατρίδα του, στην Σάλτσμπουργκ τη σεζόν 2014-15, με την οποία έκανε νταμπλ και μετά αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη τους και εκτός Αυστρίας, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Γιούνγκ Μπόις με την οποία πήρε τη 2η θέση και μαζί με αυτό και την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Φαβορί ο Ολυμπιακός"

    Ο τεχνικός της Γιούνγκ Μπόις, Άντι Χούτερ, θεωρεί ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τον πρώτο λόγο για την πρωτιά.

     

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ