ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Φανταστική ατμόσφαιρα"

Σάββατο στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό και την επόμενη Τετάρτη με την Άρσεναλ στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Δύο σημαντικά ματς, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, για τον Θρύλο. Και παρότι προηγείται το ματς στη Θράκη, στη συνέντευξη που έδωσε ο Μάρκο Σίλβα στη NOVA, το θέμα ήταν σε μεγάλο βαθμό ο "τελικός" με τους Άγγλους για την πρόκριση στους "16" του Champions League και παράλληλα η βοήθεια που θα δώσει ο κόσμος σε αυτή την αναμέτρηση.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να σχολιάζει πως "Πρόκειται για ένα παιχνίδι τεραστίων διαστάσεων. Είναι ένα παιχνίδι του Champions League απέναντι στην Άρσεναλ. Είναι ένας τελικός και για εκείνους, αλλά και για εμάς. Είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Πάντα ζητούσα από τους φιλάθλους να είναι στο πλευρό της ομάδας. Είναι σίγουρο πως θα βρεθούν πανέτοιμοι στο Καραϊσκάκη για να δημιουργήσουν μία φανταστική ατμόσφαιρα ώστε να βοηθήσουν όσο πιο πολύ μπορούν την ομάδα".

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα στην Κομοτηνή, ανέφερε ότι "Είναι αλήθεια πως τα τελευταία αποτελέσματα του Πανθρακικού έχουν δείξει πως βρίσκεται σε ένα δρόμο βελτίωσης. Φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματα που έχει φέρει, με αποκορύφωμα τη νίκη μέσα στην έδρα του Ατρόμητου που είναι κάτι δύσκολο να πετύχει κάποιος. Είναι λογικό τώρα που περιμένει τον Ολυμπιακό, την πρωταθλήτρια ομάδα η οποία έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια, να προσπαθήσει να τα δώσει όλα με σκοπό να μας στερήσει βαθμούς.  Και εμείς θα τα δώσουμε όλα από την πλευρά μας. Περιμένουμε από την ομάδα μας να εμφανιστεί όσο καλύτερη γίνεται, ώστε να μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα".

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός πέτυχε κόντρα στον Παναιγιάλειο το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, επισημαίνοντας ότι "Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει μεγάλες παραστάσεις και χαίρεται πάρα πολύ την κάθε στιγμή. Ζει αυτή τη στιγμή της καριέρας του. Και είναι σημαντικό για έναν τόσο μεγάλο παίκτη να κάνει κάτι τέτοιο".

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από τα κανάλια NOVASPORTS με τις δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα... 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η συνέντευξη Τύπου του Σίλβα

    Η συνέντευξη Τύπου του Σίλβα

    Παρακολουθήστε το video με όλα όσα είπε ο Πορτογάλος προπονητής μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ