ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός έχει πολλές δυνατότητες"

Αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο Αντρέ Μάρτινς μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή. Ο Πορτογάλος μέσος του Θρύλου μίλησε για...

- το αν αισθάνεται ο MVP του ματς: «Δεν ξέρω αν αισθάνομαι ως ο πιο πολύτιμος παίκτης του αγώνα. Η πιο πολύτιμη ήταν η ομάδα στο σύνολο της. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα δύσκολο γήπεδο».

- το που του αρέσει να παίζει στο 4-2-3-1: «Προτιμώ να παίζω εκεί που έπαιξα σήμερα. Δεν μου αρέσει να προωθούμαι πολύ. Είμαι ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας, χρειάζομαι λίγο χρόνο, αλλά μου αρέσει εκεί που έπαιξα».

- τον Ολυμπιακό: «Έχω καταλάβει ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο. Είναι μία ομάδα που έχει πολλές δυνατότητες. Το ήξερα και όταν ήμουν στην Πορτογαλία ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Είμαστε σε καλό δρόμο και έτσι ώστε να κάνουμε καλά πράγματα στην συνέχεια».

- το δύσκολο καλοκαίρι που είχε λόγω σερί αγώνων: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Το επάγγελμα μου. Είχα δύσκολο καλοκαίρι με συνεχόμενα ματς. Προσαρμόζομαι σε αυτές τις συνθήκες και συνεχίζω».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ