ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό"

Χαρούμενος που το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό συνοδεύτηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Μπρούνο Βιάνα. Ο νεαρός Βραζιλιάνος αμυντικός στάθηκε στη συνεργασία με τον Πάουλο Μπέντο, ενώ τόνισε πώς στόχος του είναι να κερδίσει τίτλους με τον Θρύλο. Το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για...

- τις εντυπώσεις από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ωραία εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα στην 11άδα και έκανα την πρώτη μου συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου και νικήσαμε. Αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο μας ματς. Να δουλέψουμε καθώς έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε».

Ξέρεις καλά τον Πάουλο Μπέντο κι εκείνος εσένα από τη συνεργασία σας στη Βραζιλία. Τι θα έλεγες για τον προπονητή σου;

«Γνωριζόμαστε καλά, από τη Βραζιλία. Είναι ένας προπονητής που μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει η συμπεριφορά του, αλλά και ο τρόπος που χειρίζεται το ποδόσφαιρο. Ένας προπονητής που πάντα έχει θετική σκέψη και βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Και οι ποδοσφαιριστές κερδίζουν από τη συνεργασία μαζί του ότι προσπαθούν πάντα να βελτιώνονται».

Οι εντυπώσεις σου από το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής τα παιχνίδια δύσκολα. Κι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε τις καλές ευκαιρίες σε δύσκολα παιχνίδια».

Τι όνειρο θα ήθελες να ζήσεις στον Ολυμπιακό;

«Θέλω να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους. Το πρωτάθλημα. Να είναι μια καλή χρονιά για τον σύλλογο. Να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ