ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα εισιτήρια με τον ΑΠΟΕΛ

Τα εισιτήρια με τον ΑΠΟΕΛ

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τη φάση των ομίλων του Europa League. Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στον Πειραιά τον ΑΠΟΕΛ και πλέον, το ματς αυτό είναι στο μυαλό όλων. Πόσω δε μάλλον του κόσμου του Θρύλου, καθώς από το μεσημέρι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων αυτής της αναμέτρησης. Από το πρωί της Πέμπτης, από τις 10:00, θα είναι διαθέσιμα από τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκη.

Με τη σχετική ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνουν τον κόσμο τους οι «ερυθρόλευκοι», να εκδίδετε το πρωί της Τετάρτης και να αναφέρει πως «H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στον ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 29/9/16 και ώρα 22:05, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Πέμπτη 22/9/16 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τετάρτη 21/9 από τις 15:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)

δ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 25€, 30€, 40€, 45€, 50€, 100€ (VIP), 200€ (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Εισιτήρια και το Σάββατο

  Εισιτήρια και το Σάββατο

  Συνεχίζεται η διάθεση τους, για το ματς της Πέμπτης (29/09) με τον ΑΠΟΕΛ.

 • Απομένουν 801 εισιτήρια

  Απομένουν 801 εισιτήρια

  Από τα 1.605 εισιτήρια που πήρε ο ΑΠΟΕΛ για το Καραϊσκάκη, οι Κύπριοι έχουν ήδη διαθέσει τα μισά.

 • Με την 11άδα της Ευρώπης

  Με την 11άδα της Ευρώπης

  Το πλάνο του Τόμας Κρίστιανσεν για το απογευματινό ματς (18:00) του ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ