ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Είναι φαβορί ο Ολυμπιακός"

Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο, ο Τόμας Κρίστιανσεν. "Είναι το φαβορί είναι σημαντικό να παίρνει τους βαθμούς αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι μετά", απάντησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, σε ερώτηση για το κατά πόσο ευνοϊκή είναι η επικράτηση του Θρύλου στην Ελβετία.

Για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη τον όμιλο ιδιαίτερα σε ένα τόσο ισορροπημένο όμιλο. Πριν ξεκινήσω θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πολύ σημαντική του συμβολή.

Νομίζω ότι στο α' ημίχρονο κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι, λέω σχεδόν τέλειο γιατί δεχτήκαμε γκολ. Στο α' ημίχρονο κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι κυριαρχήσαμε απόλυτα και είχαμε εξαιρετικό κράτημα της μπάλας αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ. Στο β' ημίχρονο προσθέσαμε ταχύτητα και επιθετικότητα αλλά έπρεπε ταυτόχρονα να δείχνουμε και υπομονή, δείξαμε την πίστη μας, η πίστη κινεί βουνά και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για το τελικό αποτέλεσμα".

Θυμίζουμε, ο ΑΠΟΕΛ είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού. Η Κυπριακή ομάδα έρχεται στο Καραϊσκάκη, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ