ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"PIRAEUS MEANS KNOCK OUT..."

Η Τετάρτη είναι μια ημέρα-ορόσημο για την ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού. Κόντρα στην Άρσεναλ ο Θρύλος θα ψάξει την υπέρβαση, παίρνοντας το εισιτήριο για τους "16" του Champions League, πετώντας έξω την αγγλική ομάδα. Ένα ματς που οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τα δώσουν όλα, θα δώσουν τη δική του "μάχη", για να φτάσουν σε μια σπουδαία ευρωπαϊκή επιτυχία.

Με τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, να δίνει το... σύνθημα για το ματς κόντρα στους Λονδρέζους. Μέσω του λογαριασμού του στο facebook όπου και σχολίασε πως "Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τη μεγάλη αναμέτρηση με την τεράστια Άρσεναλ. Ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για δοξάσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν γίγαντα της Premier League.

Τώρα θα είναι πιο προετοιμασμένοι, αφού τους ρίξαμε στο καναβάτσο μέσα στο σπίτι τους. Και εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι. Και θα ξέρουμε, ότι και αν έχει γίνει με τη λήξη, ότι ματώσαμε και τα δώσαμε όλα. PIRAEUS MEANS KNOCK OUT..."

 

Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τη μεγάλη αναμέτρηση με την τεράστια Άρσεναλ. Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για δοξάσουμε το ελλην...

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Karapapas στις Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • 300.000 € για να βρεθούν οι δράστες! (Audio)

    300.000 € για να βρεθούν οι δράστες! (Audio)

    Για να διαλευκανθεί η υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στον δικηγόρο Αργύρη Λίβα, όπως τόνισε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς στο Sport24Radio 103,3. Για να σταματήσει να υπάρχει... σκοτάδι και να χυθεί άπλετο φως στην πραγματική εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

  • "Η φαμίλια των τίτλων"

    Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για την επιτυχία των κοριτσιών...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ