ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ετοιμάζεται η εκκαθάριση...

Ετοιμάζεται η εκκαθάριση...

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται αύριο το απόγευμα στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας και όπως είναι φυσιολογικό, αλλά και αναμενόμενο, ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε ν' αφήσει αρκετούς βασικούς εκτός αποστολής.

Ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός ήθελε αφ' ενός να ξεκουράσει τους παίκτες, που έχουν... τραβήξει το περισσότερο κουπί μέχρι σήμερα σε πρωτάθλημα και Champions League, αφ' ετέρου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά, απ' αυτά που δεν έχουν καταφέρει να... πλασαριστούν με αξιώσεις στις επιλογές του Ίβηρα προπονητή μέχρι τώρα.

Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχουν και κάποιοι παίκτες, που δύσκολα θα... γυρίσουν το φύλλο, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Παίκτες, δηλαδή, τους οποίους ο Μάρκο Σίλβα δεν τους "βλέπει" ούτε καν για ένα ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα της Football League...

Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αυτά των Γιαννιώτα και Τζανδάρη, καθώς αμφότεροι μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζουν... βαλίτσες, με τον Ολυμπιακό να είναι πλέον σχεδόν δεδομένο ότι θα επιχειρήσει να τους παραχωρήσει κάπου με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους μέχρι το καλοκαίρι.

Δυσοίωνα είναι τα μηνύματα και για τον Αυλωνίτη, καθώς ο κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να βρει... χώρο στην 18άδα ούτε τώρα, με τον Σίλβα να επιλέγει Σιόβα και Μποτία, αλλά και τον νεαρό Βούρο, όπως κάνει συνήθως στα ματς Κυπέλλου, που πρέπει -και βάσει κανονισμού- να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός παικτών κάτω των 21 ετών στην αποστολή.

Ιδιαίτερες περιπτώσεις είναι αυτές των Γούτα και Μπεν, με τους δύο ποδοσφαιριστές να θεωρείται απαραίτητο να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, καθώς προέρχονται από τραυματισμούς και μεγάλο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση. Αμφότεροι είναι εξαιρετικά πιθανό πλέον να παραχωρηθούν κι αυτοί ως δανεικοί κάπου όπου θα λογίζονται ως βασικοί.

Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον "'αφαντο" Άλαν Πουλίδο, ο οποίος μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος και ν' ακολουθεί ατομικά προγράμματα και ειδικές θεραπείες στο Ρέντη, ο Μεξικανός επιθετικός ωστόσο, δεν δείχνει ικανός -σ' αυτήν την χρονική στιγμή τουλάχιστον- να διεκδικήσει με αξιώσεις την θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Τέλος, το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από εκείνο με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, στο οποίο ο Μάρκο Σίλβα αφήνει εκτός 18άδας τον Ερνάνι, μάλλον θα πρέπει να εκληφθεί ως "μήνυμα" προς τον δεξιοτέχνη ακραίο μεσοεπιθετικό των "ερυθρόλευκων".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε το καλοκαίρι σφόδρα την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή από την Πόρτο, η διοίκηση ικανοποίησε την επιθυμία του και τον έφερε ως δανεικό από τους "Δράκους", ο Ερνάνι ωστόσο, είναι μάλλον ακόμα... στην Πορτογαλία και δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει γρηγορότερα κι από το τέλος της σεζόν στο Οπόρτο! Ήδη, είναι πρώτο φαβορί για να παραχωρήσει την θέση του στον Τζίμι Ντουρμάζ στο ευρωπαϊκό ρόστερ του Θρύλου ενόψει Europa League...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Θέμα ο Ερνάνι στην Πορτογαλία

    Θέμα ο Ερνάνι στην Πορτογαλία

    Ο Τύπος στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου αναφέρει ότι ο 24χρονος εξτρέμ επιστρέφει στην Πόρτο

  • Με πολλές αλλαγές...

    Με πολλές αλλαγές...

    Με εκτεταμένο rotation ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα (19:30, live στο redking.gr)

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ