ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άλλο ένα όμορφο Σάββατο!

Άλλο ένα όμορφο Σάββατο!

Έχει γίνει συνήθεια, αλλά εμείς οι Ολυμπιακοί δεν το βαριόμαστε ποτέ. Τα Σάββατα σαν το σημερινό. Τι είχε το "μενού"; Πέντε αγώνες του Ολυμπιακού σε διάφορα αθλήματα.

Ποδόσφαιρο με τις αναμετρήσεις της Ακαδημίας και πιο συγκεκριμένα των ομάδων Κ20 και Κ17, μπάσκετ Γυναικών με τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και βόλεϊ με τα ματς πρωταθλήματος για Άνδρες και Γυναίκες. Όλα αυτά.

Και τι έγινε; Νίκες, μόνο νίκες για τον Θρύλου παντού. Τόσο οι Νέοι όσοι και οι Έφηβοι που έκαναν την αρχή το πρωί, για να πάρουν συνέχισαν οι κοπέλες του μπάσκετ το μεσημεράκι. Το απόγευμα ήταν η σειρά για τα κορίτσια του βόλεϊ και το βράδυ το ανδρικό βόλεϊ ολοκλήρωσε την ημέρα με ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα άλλοι χάνουν τα... αυγά και τα πασχάλια (σ.σ.: και κατάλαβαν ότι θα χάσουν και το πρωτάθλημα εκεί που νόμιζαν ότι θα το κατακτήσουν), άλλοι είναι για τα πανηγύρια κι άλλοι πανηγυρίζουν για τα... φιλικά που περιλαμβάνει το πρόγραμμά τους.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά του οπαδού του Ολυμπιακού. Να έρχονται οι ημέρες με τους αγώνες και να χαιρόμαστε που ο Θρύλος νικάει όλους τους αντιπάλους του, ανεξαρτήτως αθλήματος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ