ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Θα σε σκοτώσω!"

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Μπρούνο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός, πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και νυν της Μέλμπουρν Σίτι στην Αυστραλία, μίλησε στην εφημερίδα "Herald Sun" για όσα πέρασε στην Ελλάδα και τους "πράσινους". Αποκαλύψεις από τον 28χρονο παίκτη που συγκλονίζουν!

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα της Αυστραλίας, του συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό και δεν ήξερε ο ίδιος πώς να αντιδράσει. Μάλιστα τα... έχασε, γιατί δεν περίμενε ότι ένας οπαδός της τότε ομάδας του, του Παναθηναϊκού, θα μπορούσε να το πει κάτι ανάλογο.

Χαρακτηριστική είναι η εξιστόρηση της... περιπέτειάς του με τον Φορναρόλι να αναφέρει πως "Ήμουν με τη σύζυγο μου στην Αθήνα και μετά από ματς, ένας οπαδός ήρθε και μου είπε πως αν δεν σκοράρεις θα σε σκοτώσω μπροστά στη γυναίκα σου. Ήταν δύσκολο, προσπαθούσα να λέω «μην ανησυχείς». Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κάποιες φορές. Στη Λατινική Αμερική είναι το ίδιο".

Το θέμα είναι πως αυτή η ιστορία κάνει το γύρο του κόσμου και αποτελεί ξεκάθαρη δυσφήμιση για την Ελλάδα. Κι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό που για μια ακόμα φορά "πρωταγωνιστεί" σε ένα αρνητικό θέμα για τη χώρα μας!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο... πρέσβης της ξεφτίλας!

    Ο... πρέσβης της ξεφτίλας!

    Κατάφεραν και πάλι να ξεφτιλιστούν διεθνώς! Ρεζίλι, είτε παίζει, είτε όχι, σε όλη την Ευρώπη ο ΠΑΟ!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ