ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκοτώνουν το ποδόσφαιρο!

Σκοτώνουν το ποδόσφαιρο!

Φοβερά και τρομερά πράγματα! Τόσες συσκέψεις, τόσο αυστηρά μέτρα ασφαλείας και τελικά τίποτα δεν λειτούργησε. Διότι μετά την απόφαση του διαιτητή για οριστική διακοπή του ματς, υπήρξε εισβολή των οπαδών του ΠΑΟ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου. Από πού; Από το γνωστό πορτάκι της θύρας 13!

Παρά τα μέτρα που είχαν πάρει οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οπαδοί του ΠΑΟ μπούκαραν μέσα και υπήρξε μακελειό! Συμπλοκές σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Απίστευτα πράγματα, ενώ είχαν γίνει τόσες και τόσες συσκέψεις για να κυλήσουν όλα ομαλά. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και τίποτα δεν λειτούργησε.

Τι συνέβη; Μετά την απόφαση για τη μη διεξαγωγή του ματς, οι οπαδοί του ΠΑΟ βρέθηκαν πάλι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκείνοι οι κουκουλοφόροι που έκαναν και πέρσι... σουλάτσο και συγκρούονταν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Κι αυτή τη φορά τι άλλοθι υπάρχει Αλαφούζε; Ο Περέιρα δεν ήταν στη Λεωφόρο για να προκαλέσει! Ο Μαρινάκης δεν ήταν στη Λεωφόρο για να προκαλέσει! Γιατί πέρσι έτσι προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τη "ζούγκλα" και τα αίσχη που έγιναν!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • "Θα σε σκοτώσω!"

  Αποκαλύψεις του Μπρούνο Φορναρόλι στην εφημερίδα "Herald Sun" για όσα του είχε πει ένας οπαδός του ΠΑΟ

 • Δεν θα μείνει αναπάντητη

  Δεν θα μείνει αναπάντητη

  Δεν θα αφήσουν από τον Ολυμπιακό να περάσει έτσι η προσπάθεια Σιμιτζόγλου να εξαφανίζει τα τρομερά επεισόδια

 • Πώς θα πείσουν;

  Πώς θα πείσουν;

  Ακόμα δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη για τα αίσχη στη Λεωφόρο και περιμένουν να δικαιωθούν...

 • Νέο βίντεο που σοκάρει

  Νέο βίντεο που σοκάρει

  Τα απίστευτα επεισόδια στη Λεωφόρο κάνουν το γύρο του κόσμου. Νέο βίντεο σε κανάλι του youtube για οπαδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ