ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

-20 Γιάννη! Σκούξε...

-20 Γιάννη! Σκούξε...

Επιστολή στον Τσίπρα έστειλε πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Αλαφούζος! Δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση. Τα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ πέφτουν δραματικά με τις εκπομπές που έχουν φτιάξει. Την ίδια ώρα αυτό που και καλά παρουσιάζει ως ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός είναι στο -20 από τον Ολυμπιακό!

Και, όμως, υπήρξαν ακροατές (λογικά του συστήματος) μέσα στην εβδομάδα που ανέλυαν πως αν είχε γίνει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα μπορούσε να διεκδικήσει και πρωτάθλημα! Πάμε όλοι μαζί. Μπεεεεεεέ!

Σκούξε λίγο ακόμη Γιάννη… Σκούξε λίγο! Δεν γίνεται αλλιώς. Βάλε τους επικοινωνιολόγους σου να γράψουν καμία επιστολή στον Ομπάμα, στην Μέρκελ, κάπου. Να υπάρξει μια ανταπόκριση ρε παιδί μου, κάποιος να λάβει σοβαρά αυτό το πράγμα!

Τώρα για να το σοβαρέψουμε. Ψαχτείτε βρείτε κανά φράγκο για την ομάδα, γιατί δεν σας βλέπουμε καλά. Εκτός και αν θέλετε να μείνετε εκτός πλέι οφ. Όχι τίποτα άλλο, δεν θα έχετε και άγχος για την αδειοδότηση μετά, ούτε να παραμυθιαστεί και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Όσους παραμυθιάζετε ακόμη δηλαδή, όσους δεν καταλαβαίνουν, όσους δεν προσπαθούν να καταλάβουν.

Με το… κυνήγι θα τους πάρουν. Όλοι δεν ελέγχονται. Δεν γίνεται, το ξέρετε κι εσείς. -20 σε ένα γύρο πρωταθλήματος! 15 αγωνιστικών κιόλας, έτσι; Όχι 18. Σε 15 αγωνιστικές έχετε 25 βαθμούς. Περιμένετε την οριστική απόφαση μπας και γλιτώσετε το τρίποντο του μηδενισμού. Αν και στο τέλος θα παρακαλάτε για τη μεγαλύτερή σας τιμωρία, μπας και πουλήσετε κι αυτή στο τέλος. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πάρτε χαμπάρι πόσο έχετε μικρύνει!

    Πάρτε χαμπάρι πόσο έχετε μικρύνει!

    Τεράστια η διαφορά, και στη χρηματιστηριακή αξία, των "αναπληρωματικών" του Θρύλου με τους βασικούς του ΠΑΟ!

  • Μας το κάνετε λιανό;

    Μας το κάνετε λιανό;

    Στη συμφωνία για τον Μπουμάλ θα υπάρξει και επικοινωνιακή χορηγία 150.000 €! Αλαφούζο, τι σημαίνει αυτό;

  • Ψάχνουν για έσοδα με... κάλαντα!

    Ψάχνουν για έσοδα με... κάλαντα!

    Οι παίκτες του ΠΑΟ βρήκαν τρόπο να βοηθήσουν τον Αλαφούζου για να βρει... λύση τώρα που τα ταμεία είναι άδεια

  • Παίξε και κανένα τζόκερ!

    Παίξε και κανένα τζόκερ!

    Αλαφούζο άσε τις συσκέψεις. Λεφτά πρέπει να βάλεις. Κι αν δεν έχεις, υπάρχει λύση...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ