ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάρτε χαμπάρι πόσο έχετε μικρύνει!

Πάρτε χαμπάρι πόσο έχετε μικρύνει!

Ο Ολυμπιακός στο ματς κυπέλλου με τον ΑΟ Χανιά αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς, υπό την έννοια ότι οι παίκτες που έπαιξαν δεν έχουν πολλές συμμετοχές στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Ο δε ΠΑΟ κόντρα στην Καλλονή με βασικούς. Οριακό ματς για τους "πράσινους" στο νησί του βορείου Αιγαίου για πολλούς λόγους.

Αλλά παρόλα αυτά, η χρηματιστηριακή αξία –βάσει transfermarkt.co.uk- των παικτών του Θρύλου στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς στο Καραϊσκάκη, σε σχέση με την αντίστοιχη των "πράσινων" στο ματς που έγινε στη Μυτιλήνη, είναι κατά πολύ μεγαλύτερη. Με την υποσημείωση ότι ο Ολυμπιακός είχε στην αρχική του ενδεκάδα μόλις 3-4 παίκτες που παίζουν βασικοί στο πρωτάθλημα.

Η δε ομάδα του Στραματσόνι έπαιξε με όλα της τα "βαριά... χαρτιά" για να μπορέσει να πάρει τη νίκη και να μην μείνει περισσότερο από 20 βαθμούς πίσω από τους νταμπλούχους Ελλάδας. Και τελικά τα κατάφερε και παρέμεινε -20 από την πρώτη θέση!

Σημειώνουμε ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο στη διαδικασία της σύγκρισης. Ο Ολυμπιακός είχε 18μελή αποστολή, μέσα στην οποία ήταν και ο νεαρός Ρέτσος που έχει μηδενική αξία για το transfermarkt.co.uk. Στον αντίποδα, η αποστολή των "πράσινων" περιλάμβανε 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο κόπηκαν λίγες ώρες πριν τη σέντρα από τον Ιταλό τεχνικό του ΠΑΟ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ρεκόρ διαφοράς με τον ΠΑΟ!

    Ρεκόρ διαφοράς με τον ΠΑΟ!

    Τη σεζόν 2012-13 στο φινάλε του α’ γύρου, ο Θρύλος ήταν στο +19 (39-20) από τους "πράσινους". Φέτος το έσπασε, με το +20 (45-25)!

  • -20 Γιάννη! Σκούξε...

    -20 Γιάννη! Σκούξε...

    Πήρε τα μέτρα του ο Αλαφούζος για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, δυνατό το μπουφάν!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ