ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προσφορά του Θρύλου

Προσφορά του Θρύλου
Book Small Mobile

Μια ξεχωριστή εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (17:00). Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης, θα εγκαινιάσουν το Δημοτικό Γήπεδο Καμινίων, επί της οδού Αμοργού.

Μετά από προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής τον τελευταίο χρόνο, το δημοτικό γήπεδο Καμινίων ανήκει πλέον εξ ολοκλήρου στον Δήμο Πειραιά, ξεκαθαρίζοντας με αυτό τον τρόπο το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το οποίο μέχρι σήμερα ήταν ασαφές. Κι από τη στιγμή που ήρθε στην κυριότητα του Δήμου, έγιναν πολλές και σωστές κινήσεις.

Ανακατασκευάστηκε πλήρως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου τα αθλητικά σωματεία της πόλης, αλλά και οι δημότες να αθλούνται σε ένα λειτουργικό, σύγχρονο και ασφαλές Δημοτικό γήπεδο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • "Στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας" (video)

  Τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησαν τα μέλη της ΕΠΣ Πειραιά για την παραχώρηση του "Γ. Καραϊσκάκης", για τον τελικό Κυπέλλου της Ένωσης (10/02, 17:30)

 • Για τα παιδιά του Πειραιά! (video)

  Για τα παιδιά του Πειραιά! (video)

  Ο Γιάννης Μώραλης μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη εγκαινίασαν το δημοτικό γήπεδο Καμινίων που αναμορφώθηκε με χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός

 • Η προσφορά των νταμπλούχων

  Η προσφορά των νταμπλούχων

  Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της UNICEF. Στον τηλεμαραθώνιο ανακοινώθηκε πως οι παίκτες προσφέρουν 10.000 €, ενώ ο Β. Μαρινάκης άλλες 20.000 €

 • Επιταγή 1,3 εκατ. στην UNICEF

  Επιταγή 1,3 εκατ. στην UNICEF

  Τεράστιο ποσό για την στήριξη των παιδιών και των προσφύγων σε ολόκληρη την Ευρώπη, με την αρωγή και της ΠΑΕ Ολυμπιακός

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ